Web Analytics
More
    Reklāma

    Covid-19 iespaidā tiks saīsināta “CES 2022” tehnoloģiju izstāde

    Jaunākie raksti

    Esam jau rakstījuši, ka Covid-19 paveida Omikrona dēļ no klātienes dalības tehnoloģiju pasākumā “CES 2022” atteikusies virkne uzņēmumu. Nu arī paši organizatori nonākuši pie secinājuma, ka kaut kas jāmaina pasākuma norisē un izlēmuši to saīsināt.

    Ja iepriekš bija paredzēts, ka “CES 2022” notiks no 5. līdz 8. janvārim, šobrīd tā norises laiks saīsināts līdz 7. janvārim. Rīkotāji norāda, ka tas ir kā papildu drošības pasākums līdztekus jau esošajiem epidemioloģiskās drošības nosacījumiem. Mediju dienu norise gan nav mainīta un kā ierasts notiks tieši pirms pasākuma – 3. un 4. janvārī.

    Reklāma

    Rīkot šāda mēroga pasākumu laikā, kad pasaulē plosās Covid-19, ir liels risks, taču Patērētāju tehnoloģiju asociācijas izpilddirektors Gerijs Šapiro norāda, ka “CES 2022” pasākumā “ieviesti visaptveroši veselības aizsardzības pasākumi gan izstādes dalībnieku, gan apmeklētāju drošībai”. Viņš arī uzsver, ka tieši mazajiem uzņēmumiem šis pasākums ir svarīgs atspēriena punkts savu produktu reklamēšanā, un tas ir viens no iemesliem, kāpēc “CES 2022” notiks arī klātienē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma