Web Analytics
More
    Reklāma

    Nākamajā gadā Apple varētu prezentēt piecus jaunus Mac datorus

    Jaunākie raksti

    Parādījusies jauna informācija par to, ka 2022. gadā Apple piedāvās līdz pat pieciem jauniem Mac līnijas datoriem. Tas iekļaus divus personālo datoru un trīs portatīvo datoru modeļus.

    Sagaidāms, ka nākamajā gadā tiks piedāvāts atjaunots iMac modelis, kas varētu aizstāt līdz šim piedāvāto iMac Pro, kas darbojās ar Intel procesoru. Tas, visticamāk, būtu aprīkots ar jaunu un jaudīgu M1X procesoru, tomēr tiek runāts arī par jaunu M2 modeli. Galda datoru segmentā varētu tikt atjaunots Mac mini modelis, kuru šobrīd aktīvi testē Kristaps, lai padalītos ar saviem iespaidiem.

    Trīs jauni modeļi būs portatīvo datoru segmentā, un 2022. gadā mēs ieraudzītu dizainiski pārveidotu MacBook Air, divus MacBook Pro sērijas modeļus. Sagaidāms, ka Air modelis iegūs līdzīgu dizainu nesen prezentētajiem MacBook Pro modeļiem, tikai esot nedaudz plānākam. Tāpat varētu tikt piedāvāts lētāks MacBook Pro modelis, kas būtu aprīkots ar jaunu M2 procesoru, kā arī vēl viena versija, kas darbotos ar Apple M1X procesoru.

    Tieši nākamais gads iezīmēs pilnīgu pāreju uz uzņēmuma ARM datora procesoriem, noslēdzot šo divu gadu ciklu, par kuru Apple paziņoja 2020. gadā, pakāpeniski nomainot Intel procesorus savos datoros. Jaunais M2 procesors nebūs tik jaudīgs kā M1X un visticamāk arī M1 Pro un M1 Max, bet tā būs uzlabota M1 versija. Personīgi gaidu ziņas tieši par jauno Air modeli, kā arī par lētāko MacBook Pro datoru. Citā avotā atkal tiek ziņots, ka šis piektais datora modelis būs atjaunots Mac Pro superdators. Tā kā gaidīsim un redzēsim.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma