Web Analytics
More
    Reklāma

    ActionBand piedāvā rokas sviedru lentu, kurā ievietot Apple Watch viedpulksteni

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums Twelve South, kas ikdienā piedāvā dažādus aksesuārus Apple produktiem, savu klāstu papildinājis ar speciāli pielāgotu rokas sviedru lenti, kurā ievietot Apple Watch viedpulksteni.

    Tie, kuri ikdienā lieto Apple Watch un īpaši aktīvi sporto, būs piefiksējuši, ka pieejamās siksniņas ne vienmēr tik labi turas ap roku vai atkal ir pārāk ciešas, kas traucē vai nu uzņemt precīzus datus, vai pulkstenis staigā pa roku. Taču šo problēmu piedāvā risināt Twelve South ActionBand aproce. Tā ir ļoti līdzīgi tām sviedru lentām, kuras parasti redzam pie tenisistu plaukstu locītavām, taču ActionBand būs vēl papildu vieta Apple Watch ievietošanai.

    Kā norāda uzņēmums, tad šī elastīgā un reizē stingā rokas lentas palīdzēs tieši aktīvos treniņus, lai pulkstenis piegultu roku un ērti turētos, taču neradītu arī papildu spiedienu uz ādas. Tāpat to varēs pavilkt augstāk vai zemāk, atkarībā no lietotāja velmēm. Neskaitot visu šo, tas daļēji uzlabos arī mitruma un sviedru uzsūkšanos, kas lieliski noderēs tiem, kuri treniņu laikā svīst un uztraucas par viedpulksteni, kas kopumā ir visai drošs pret šādu mitruma daudzumu.

    Avots: Twelve South

    Rokas sviedru lenta būs saderīga ar Apple Watch Series 4 un jaunākiem modeļiem, un nākotnē to paredzēts pielāgot arī Series 7, kaut gan izmēros tas ir identisks. ActionBand cena ir 29,99 USD, un tas pieejams pelēcīgā krāsā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma