Web Analytics
More
    Reklāma

    watchOS 8.5 atjauninājums salauzis Apple Watch 7 ātro uzlādi

    Jaunākie raksti

    Jaunākā Apple Watch operētājsistēma watchOS 8.5 tika izlaista 14. martā, un šajā laikā atklājies, ka radušās problēmas ar Apple Watch Series 7 ātro uzlādi, un tā vienkārši nedarbojas.

    Jaunākais Apple Watch Series 7 viedpulkstenis ir aprīkots ātrās uzlādes iespēju, kas tā lietošanu padara nedaudz ērtāku, jo nav noslēpums, ka šo viedpulksteni principā ir jālādē katru dienu. Izrādās, ka pēc nesenā atjauninājuma šī iespēja ir pazudusi, un radušās nopietnas problēmas ar kopējo pulksteņa uzlādi. Pirmkārt, lai izmantotu ātro uzlādi, ir jāizmanto atbilstošs lādētājs, kas nav iekļauts iepakojumā un jāiegādājas atsevišķi.

    Pēc operētājsistēmas atjaunināšanas uz versiju watchOS 8.5, lietotāji aktīvi dalījušies ar novērotajām problēmām par uzlādi. Sākumā šķitis, ka tas saistīts ar noteiktu zīmola Belkin lādētāju, tomēr Apple atbalsta un Reddit forumos ziņas parādījušās no vairākiem lietotājiem ar dažādiem lādētājiem. Tas nozīmē, ka problēma ir plašāka. Pēc sniegtās informācijas dažiem uzlāde kļuva ļoti lēna, sniedzot pretēju efektu. Tomēr ar vairāku reižu uzlādes veikšanu, ātro uzlādi var palaist, ko gan var pamanīt tikai sekojot līdz pašam procesam.

    Izskatās, ka šī ir diezgan nopietna kļūda, un jācer, ka Apple jau strādā pie labojumiem. To noteikti var dēvēt par lielu brāķi no zīmola puses, kas ietekmēs jau tā īso Apple Watch ikdienas lietošanas laiku.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma