Web Analytics
More
    Reklāma

    Kāds lietotājs ziņojis par pārkarsušu un sprāgstošu Apple Watch viedpulksteni

    Jaunākie raksti

    Pagājušās nedēļās sākumā tehnoloģiju pasauli pāršalca ziņa no kāda lietotāja par Apple Watch Series 7 viedpulksteņa uzkaršanu un nosacītu uzsprāgšanu, kas par laimi lietotājam nav nesusi veselības problēmas un apdegumus.

    Apple Watch Series 7 tika izlaists 2021. gada rudenī, un tagad to nomainījis jaunais Series 8 modelis. Tāpat Series 7 bija pirmais Apple viedpulkstenis ar lielāku ekrānu, kas panākts displeju ieliecot pie pulksteņa apmalēm. Konkrētajā situācijā lietotājs ikdienas lietošanā pamanīja, ka ierīce liekas netipiski karsta, tās aizmugurējā daļa bija ieplīsusi, bet pulkstenis ziņoja, ka to nepieciešams izslēgts augstās temperatūras dēļ.

    Uzreiz pēc šī paziņojuma lietotājs sazinājās ar Apple palīdzības dienestu, kas sākumā mēģināja atrast kādu atbildīgo personu, līdz nonāca līdz atbildei, ka šobrīd viedpulksteni nevajag lietot un gaidīt atbildi no uzņēmuma. Tomēr nākamās dienas rītā notikumi attīstījās vēl tālāk, jo tagad bija sācis plaisāt arī priekšējais ekrāns un pulkstenis palika vēl karstāks. Brīdī, kad lietotājs mēģināja uzņemt fotoattēlu, Apple Watch Series 7 sāka izdot plaisājošu skaņu, kā rezultātā īpašnieks to meta ārā pa logu un tajā brīdī tas esot uzsprādzis.

    Pēc šī atgadījuma bija redzamas apdeguma pēdējās uz dīvāna, tomēr pašam lietotājam veselībai nekāds kaitējums it kā nav nodarīts. Īpašnieks vēlreiz sazinājās ar Apple, un uzsprāgušais viedpulkstenis tika nosūtīts uzņēmumam tālākai izmeklēšanai. Kā norāda pieejamā informācija, tad Apple arī vēlējies izvairīties no pārāk lielas publicitātes konkrētajā situācijā.

    Avots: 9TO5Mac

    Kā jau dalījos podkāsta piektajā epizodē, tad savā Apple Watch lietošanas pieredzē ar šādu situāciju neesmu saskāries.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Flare
    11.10.2022 12:11

    Kā tas var būt? Apple taču nedeg un nesprāgst :D

    Skābene
    11.10.2022 13:35

    Gan jau būvēts no pārstrādātiem samsungiem! :)

    Oskars
    11.10.2022 16:29

    Nu ja Apple nekas neplist, nesprags, shis ir kremla propagandas zinas. Plist un ka vel, spragst ari, cik tas ir zinams publiski.

    Čiekurs
    11.10.2022 17:31
    Reply to  Oskars

    comment image

    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    11.10.2022 16:41

    Apple Watch ir spridzīgs gadžets 💯

    Reklāma