Web Analytics
More
    Reklāma

    Xiaomi Smart Band 7 beidzot nonāk Eiropā

    Jaunākie raksti

    Xiaomi Smart Band 7 tika izziņots maija beigās, bet tas pienācās tikai Ķīnai. Beidzot paziņots, ka Xiaomi Smart Band 7 pieejams visā pasaulē, Eiropa ir tajā skaitā. NFC versija pagaidām paliek ekskluzīva Ķīnai.

    Xiaomi Smart Band 7 cena Eiropā ir 59.99 eiro, sākotnēji pie jaunās fitnesa aproces tiks lielākas Eiropas valstis, bet mums var nākties pagaidīt pāris nedēļas. Xiaomi Smart Band 7 būs pieejama ar dažādas krāsas siksniņām.

    Reklāma

    Xiaomi Smart Band 7 ir 1.62 collu AMOLED ekrāns ar 490 x 192 izšķirtspēju. Beidzot šī fitensa aproce ir saņēmusi vienmēr ieslēgtu ekrānu, kā arī nu Xiaomi Smart Band 7 nodrošina SpO2 mērījumus.

    Tiek solīts, ka ar vienu uzlādi Xiaomi Smart Band 7 darbosies līdz 14 dienām. Ražotājs nodrošinās vairāk nekā 100 dažādus ciparnīcu dizainus un aprocē iekļauti 110 sporta veidi ar automātisko sportošanas noteikšanu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    hmmm :)
    22.06.2022 15:05

    Beidzot! Vienmēr ieslēgtu ekrānu! Tas atnāca 2022 gadā.
    Pirms 20 gadiem varēja nopirkt Fitnesa paredzētu pulksteni ar krūša jostu, kas mērija sirdsdarbības ātrumu. Ekrāns bija vienmēr ieslēgts! Kad sporto ja pulkstenim ir ieslēgts ekrāns, tas ļoti palīdz noteikt sirdsdarbības ātrumu tieši šajā brīdi! Darbojās veselu gadu bez uzlādes.
    Progress brīžiem iet milzu soļiem uz priekš, brīžiem pat nevar saprast cik ātri tas ir !!!! Cilvēki nespēj tik tam līdzi :D :D :D

    Reklāma