Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple Watch 7 izturības reklāma varētu būt priekšvēstnesis izturīgāka modeļa iznākšanai

    Jaunākie raksti

    Iesākot jūliju, Apple izlaidis sava stila košu un produktus slavinošu reklāmu, šajā reizē norādot uz Apple Watch Series 7 viedpulksteņa lielo izturību dažādos lietošanas apstākļos. Iespējams, tas varētu būt pavediens izturīgākas Apple Watch versijas izlaišanai.

    Par šādu vairāk aktīviem sportistiem un entuziastiem izturīgāku viedpulksteņa versiju tiek baumots pēdējos gados, un to varētu sagaidīt šajā rudenī kopā ar jaunākā modeļa izlaišanu. Un jau šajā reklāmas video Apple izceļ to, cik izturīgs ir šobrīd jaunākais Apple Watch modelis. Piemēram, ka tas iztur futbola un tenisa bumbu triecienus, kritienu uz ledus un citām virsmām, tāpat dažāda veida mitrumu un putekļus, un pat berzi ar dažādām virsmām.

    Reklāma


    Par triecieniem un mitrumu es varu piekrist, bet teiksim par ilgu berzēšanos gar ķieģeļiem es gan būtu skeptiskāks. Šobrīd pats lietoju Apple Watch Series 4 jau trīs gadus, un bez jebkādiem aizsargapvalkiem un ekrāna plēvēm tas tiešām nav pārāk daudz saskrāpēts vai nolietots, un izmantoju to katru dienu. Šajā reklāmā jaunāko viedpulksteņa modeli nodēvē par visizturīgāko līdz šim.

    Iespējams, ka tā varētu būt kāda ziņa par to, ka gaidāma jauna Apple Watch sērija jau šī gada rudenī, tomēr šīs baumas varētu uzskatīt par visnenopietnākajām, jo jau iepriekš tieši par viedpulksteņiem tās nav īstenojušās.

    Vai jums interesētu Apple Watch viedpulkstenis, ja tas būtu izturīgāks un vairāk sportistiem tendēts?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Elektriķis
    05.07.2022 12:23

    Kādēļ tiek uzskatīts ka šo verķi var lietot tikai sportisti? Pirmo švīku dabūju kad kaut ko skrūvēju traktoriņam, grūti pieejamā vietā.

    Last edited 2 years ago by Elektriķis
    Usinss
    06.07.2022 07:46
    Reply to  Elektriķis

    Tas pats. Vilku tīkla vadus, un izvēļu roku no šahtas, pulkstenim švīka. Skumjākais, 2 nedēļas tik biju lietojis šo ierīci. Bet tā jau ok.

    Bats
    03.08.2022 10:05
    Reply to  Elektriķis

    Manam tādu švīku ir daudz :) iegūtas līdzīgos veidos. Taču ja nav plaisa un viss turpina darboties gadiem, vēl izturīgāks modelis nemaz nav nepieciešams. Naglas ar to sitis iekšā neesmu, bet dažādos darbos tas dabūjis bliezienus neskaitāmas reizes.

    Reklāma