Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple, iespējams, strādā pie izturīgāka Apple Watch modeļa

    Jaunākie raksti

    Parādījusies informācija, ka viedpulkstenis Apple Watch varētu tikt pie speciālas versijas, kura būs īpaši paredzēta sportistiem un klinšu kāpējiem. Tas nozīmē, ka viedpulkstenis saņemtu izturīgāku ārējo apvalku.

    Speciālais Apple Watch modelis varētu saņemt tieši gumijas apvalku, kas labāk absorbētu tricienus un kopumā būtu labāk aizsargāts pret dažādiem ārējiem objektiem, jo šobrīd viedpulksteņi ir veidoti no alumīnija, tērauda un titāna korpusiem. Tas nozīmē, ka tie nav tik izturīgi pret skrāpējumiem un triecieniem, kas tieši būtu vajadzīgs aktīviem ekstrēmo sportu pārstāvjiem. Tāpat gumijots apvalks noteikti uzlabotu zemūdens lietošanu.

    Apple Watch pirmsākumos 2015. gadā bija pieejama speciāla Sport līnija, tiesa tā bija vislētākā, jo viedpulkstenis bija aprīkots ar alumīnija apvalku un gumijotu siksniņu, kas to padarīja tieši par vislētāko Watch modeli un katrā ziņā ne izturīgāko. Tiesa, šobrīd šāda sērija vairs netiek atsevišķi izdalīta, bet sagaidāms, ka ar jauno Sport sēriju, tā tiešām arī attainos speciāli pielāgotu pulksteņa versiju. Iespējams, ka šos modeļus mēs varētu ieraudzīt jau šajā gadā.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma