Web Analytics
More
    Reklāma

    Nākamais Apple Watch beidzot varētu saņemt jaunu dizainu

    Jaunākie raksti

    Arvien tuvāk un tuvāk vajadzētu būt tam brīdim, kad mēs ieraudzīsim jaunākos iPhone un arī Apple Watch viedpulksteņa modeļus. Iespējams, ka tieši otrais saņems lielākās vizuālās izmaiņas pēdējo gadu laikā.

    Manuprāt, Apple Watch ir viens no nenovērtētākajiem gadžetiem tirgū, tāpēc gribas ielūkoties tajā, ko sola jaunākās baumas. Viedpulksteņa dizains nav mainījies jau kopš 2018. gada rudens, kad tika prezentēts Series 4 modelis, taču šobrīd informācija apgalvo, ka ieraudzīsim jaunu dizainu. Tas būs vairāk kantainas formas izskats, sekojot iPhone 12 tendencēm, kas attiecīgi ļauts palielināt displeja izmērus. Nākamie Apple Watch modeļi varētu būt 41 un 45mm lieli, iepriekšējo 40 un 44mm vietā. Attiecīgi arī ekrāna diagonāle lielākajam modelim pieaugs no 1,78 uz 1,9 collām.

    Reklāma


    Jaunā ekrāna pārklāšanas tehnoloģija, iespējams, ļaus samazināt Apple Watch Series 7 biezumu, taču šeit baumas ir ļoti pretējas, jo citi avoti norāda, ka viedpulkstenis būs nedaudz biezāks. Šim modelim vajadzētu būt aprīkotam ar jaunu procesoru – S7, kas būtu abpusēji veidots, ļaujot palielināt vietu pulksteņa iekšienē, kas varētu rezultēties lielākā baterijā. Pagaidām nav pat precīzas baumas par jauniem sensoriem, kurus varētu redzēt Apple Watch, taču tiek runāts par asinspiediena sensoru, tomēr tās ir ļoti nenoteiktas.

    Precīza informācija, protams, būs zināma tad, kad tiks prezentēti jaunie viedpulksteņa, bet tā varētu būt nākamā nedēļa, ar reālu pieejamību no 30. septembra. Šis noteikti ir tas Apple produkts, kuru es personīgi gaidu visvairāk, jo tiešām ir gaidāmas gan lielākas vizuālas, gan tehniskās izmaiņas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    21 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Elektriķis
    07.09.2021 10:47

    Štrunts par dizainu, gaidu virsrakstu: “Beidzot arī Latvijā pieejams Apple Watch ar mobilā tīkla pieslēgumu”.

    Elektriķis
    07.09.2021 15:59

    Tad esmu 1 no daudziem. Ja eju dabā strādāt vai piem. skriet, tad telefons ir apgrūtinājums.

    Elektriķis
    07.09.2021 19:45

    Man svarīgākais ir būt sazvanāmam un ja tas verķis tādā režīmā nostrādās 10 stundas, man būs pietiekami. Nav problēmu šo uzmest uz lādētāja, to tāpat daru katru vakaru.

    Oskars
    07.09.2021 11:14

    Joprojam gaidam iPhone dizaina mainu. Apple loti patik gulet uz veciem lauriem. Ari UI un ne tikai.

    Ivo
    07.09.2021 16:46
    Reply to  Oskars

    Tieši nekas sitpri nav jāmaina. Es biju android un windows fanboy vairākus gadus un biju gatavs iesaistīties karstās diskusijās ar jebkuru ābolgavlu, bet pirms gada pārgāju uz iphone, teiksim, aptākļu dēļ, kā arī darbā lietoju macbook. Pēc tā visa man ir skaidrs, ka es nekad neatgriezīšos pie android un windows, ja nenotiks, kas radikāls. Klasiskie ābolgavlas nespēja izskaidrot patieso iemeslu, kāpēc mīlēt apple produktus – viņiem ir sasodīti, labs, nerarežģīts un intuitīvs dizains! UI un dizainā. Kam tev nafig android uz kura tu vari palaist linux un ielauzties pentagonā? Tikai tāpēc, ka to var? Vai kam tev samsung, kuram aizmugure ar 1000 kamerām izskatās kā neizdevusies rīve? Tas visu sa-rež-ģī un dzīvē pietiek sarežģījumu. iphone var būt komplicēts, ja to vēlies, bet pamata ideja ir intuitīvisms un vienkāršība. Tas pats attiecas uz datoriem. Un tieši tas, diemžēl, ir kāpēc ir jēga maksāt premium par šo, kā arī to retail vērtība otrreizējā tirgū. Ja tā labi padomā, tad apple produkts ir dārgs tikai 1x – kad pērc pirmo iekārtu, jo savai cenai – kvalitāte – kā jau skaidroju iepriekš, ir ļoti laba, tā vienkāršības un veiktspējas dēļ un tāpēc, ka nākamo produktu to pirksi atdodot iepriekšējo, kas dos atlaidi.

    Elektriķis
    07.09.2021 19:53

    Vienīgi modinātāja uzstādīšanu gan šie sačakarēja :(
    Lielo rullīšu vietā ir kaut kādi mikroskopiski. Pietrūkst kašķīgā Jobsa.

    Elektriķis
    07.09.2021 21:26

    Es par telefona interfeisu.
    Pulkstenis naktī iet gulēt savā gultiņā :)

    ggggg
    09.09.2021 09:36
    Reply to  Oskars

    iPhone dizains ir labs. Man ir jaunais kantainais iPhone, nezinu, ko vēl vajadzētu mainīt. Par UI – iOS ir visperfektākā OS dizaina ziņā un punkts. MacOS ir šādas tādas nepilnības, teiksim, loga aizvēršanas poga atsevišķām programmām ir tuvāk loga stūrim, nekā citām. Tad, kad minimizē logu, tas efekts, kad logu “ievelk” apakšā taskbarā ir ļoti lame. Windows vēl aizvien miksē dažādas dizaina valodas – citi logi izskatās fresh, citi logi (design manager utt) izskatās kā no Win98 laikiem. Daudz šādu nepinību. Android (it īpaši visi tie ķīnieši) vispār izskatās pēc senila Linux GUI. Es nesaprotu, kā tāds Huawei var būt tik ļoti iekšā mainstream kultūrā. UI dizains ir pilnīga miskaste! :D

    Elektriķis
    09.09.2021 09:42
    Reply to  ggggg

    Vai tomēr kantes nespiež rokās? Kad savulaik pārgāju no iPhone 3 uz 4, tad sajutu kantes.

    ggggg
    09.09.2021 12:12
    Reply to  Elektriķis

    Kantes nespiež, bet jāsaka, ka modeļi ar apaļajām malām rokā iegūlās labāk. Kantainajām malām ir labums tāds, ka ir sajūta, ka displejs sniedzas teju līdz pašai korpusa malai.

    Elektriķis
    09.09.2021 19:37

    Tad jau redzēs, vai pulkstenis būs kantains, tam vāciņš gan netiek lietots. Esošais, ar apaļajām malām nekur neķerās un nespiež.

    Raimonds Talcis
    07.09.2021 13:24

    Saprotu kādēļ viņi iet ar šo kantaino dizainu un pat pats palietoju kādu brītiņu Apple Watch bet viņiem jāprezēntē patiešām cits dizains lai es atgriestos pie Apple Watch.
    Dotu priekšroku apaļam pūlkstenim.

    ddsds
    07.09.2021 19:06

    pŪlkstenim? Suntažos pamateni pabeidzi?

    Reklāma