Web Analytics
More
    Reklāma

    Nākamais iPhone 13 modelis pārdošanā varētu nonākt 17. septembrī

    Jaunākie raksti

    Tuvojoties septembrim, arvien vairāk parādās informācija par to, kad mēs varētu ieraudzīt jaunāko iPhone 13 modeli. Kā vēsta informācija kādā e-komercijas lietotnē, tad tas varētu būt 17. septembris.

    Septembra trešā piektdiena varētu būt tā diena, kad pie pirmajiem pircējiem nonāks jaunie iPhone 13 modeļi. Protams, tās ir baumas, tomēr jau izsenis ir zināms, ka septembra vidū parasti notiek jauno Apple viedtālruņu prezentācija un pāris dienas vēlāk tos jau ir iespējams saņemt. Lielākais izņēmums bija pagājušais gads, kad iPhone 12 modeļi tika prezentēti 13. oktobrī. Tas bija saistīts ar koronavīrusa pandēmijas radīto elektronisko komponenšu trūkumu, kas vismaz šoreiz laikam nebūs skāris uzņēmumu un jaunāko viedtālruņu ražošanu.

    Reklāma

    Avots: MacRumors

    Tā kā iPhone 13 modeļi varētu būt pieejami no 17. septembra, tad iespējamais prezentācijas datums varētu būt 14. septembris, kas parasti notiek otrdienu vakaros pēc Latvijas laika. Pagaidām diezgan droši tiek runāts arī par bezvada austiņu AirPods 3 izlaišanu 30. septembrī, nesot jaunu dizainu ierasto AirPods modeļu līnijā. Es domāju, ka jau pavisam drīz arī uzzināsim gan oficiālās prezentācijas, gan ierīču pieejamības datumus. Tiesa, visdrīzāk neredzēsim nekādu tehnoloģisko izrāvienu iPhone sakarā, nākamajam modelim uzlabojot kameras, baterijas ietilpību un samazinot ekrāna augšējo izgriezumu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma