Web Analytics
More
    Reklāma

    “Twitter” jaunais abonēšanas pakalpojums “Twitter Blue” varētu maksāt 3 dolārus mēnesī

    Jaunākie raksti

    Par sava abonēšanas pakalpojuma ieviešanu “Twitter” runā jau labu laiku, un beidzot tapis zināms kaut kas vairāk – cik tas varētu maksāt un kādas iespējas sniegt lietotājiem.

    Lietotņu pētniece Džeina Meinčuna Vonga “Twitter” atklājusi, ka jaunais abonēšanas pakalpojums ar nosaukumu “Twitter Blue” maksāšot 2.99 ASV dolārus mēnesī. Tajā būs iekļautas vairākas funkcijas, kas citos sociālajos tīklos gan ir par brīvu – “Undo Tweets” un iespēja saglabāt un pēc tam kategorizēt ierakstus, kas man personīgi šķiet ļoti noderīga iespēja. Vonga arī norāda, ka “Twitter” strādā pie daudzpakāpju abonēšanas modeļa, kas varētu sniegt premium līmeņa iespējas maksātspējīgākajiem lietotājiem.

    Reklāma

    “Twitter” pēdējo nedēļu laikā diezgan aktīvi nācis klajā gan ar jaunām, gan uzlabotām funkcijām, par kurām arī mēs cenšamies informēt. Piemēram, uzņēmums atjauninājis funkciju, kas informēs par potenciāli aizvainojošiem ierakstiem, uzlabots arī apgriešanas algoritms, kas ļauj garākiem attēliem pilnā izmērā parādīties ziņu plūsmā. Tāpat “Twitter” nāca klajā ar pavisam jaunu funkciju “Tip Jar“, kas radošajām personām, satura veidotājiem, bezpeļņas organizācijām ļauj pieņemt maksājumus no citiem lietotājiem. Nedrīkst aizmirst arī par saziņas funkciju “Twitter Spaces”, kas kļuvusi oficiāli pieejama un ikvienam lietotājam ar vismaz 600 sekotājiem ļauj vadīt virtuālās istabas.

    AvotsVerge
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma