Web Analytics
More
    Reklāma

    Palaista funkcija “Tip Jar”, kas ļaus tev samaksāt saviem “Twitter” elkiem

    Jaunākie raksti

    Jau kopš februāra vidus klīdušas ziņas par to, ka “Twitter” gatavojas ieviest jaunu iespēju, kas lietotājiem ļaus finansiāli atbalstīt savus iemīļotos “Twitter” kontus. Šobrīd atsevišķi lietotāji savā profilā var pievienot “Tip Jar” nozīmīti, lai sekotāji varētu tiem ērti pārskaitīt naudu uzreiz caur “Twitter”. Kompānija norāda, ka iespēja šādi piepelnīties pašreiz paredzēta ierobežotai lietotāju grupai, ko lielākoties pārstāv radošās personas un satura veidotāji, žurnālisti, bezpeļņas organizācijas, influenseri.

    Reklāma

    Tiem, kuriem ir iespēja savu profilu izdaiļot ar “Tip Jar” emblēmu, savu kontu var savienot ar “Bandcamp”, “Cash App”, “Patreon”, “PayPal” un “Venmo” maksājumu rīkiem. Caur tiem tad arī uzreiz varēsi nosūtīt kabatasnaudu savam “Twitter” elkam. Būtiski, ka pilnīgi visa nosūtītā summa nonāks pie saņēmēja, jo “Twitter” patlaban nekādas nodevas iekasēt neplāno. Šķiet gan, ka šobrīd šo iespēju var izmantot tikai “iOS” ierīču īpašnieki.

    Jāpiebilst, ka šī nav pirmā funkcija, kas satura veidotājiem ļauj nopelnīt naudu ar “Twitter” starpniecību. Uzņēmums nupat paziņoja, ka audio saziņas risinājums “Spaces” kļuvis oficiāli pieejams un drīzumā tiks izveidotas maksas virtuālās istabas, kurās attiecīgi varēs iekļūt un saturu baudīt par zināmu samaksu. Tāpat aizmirstībā nav atstāta funkcija “Super Follows“, kas lietotājiem kādudien ļaus iekasēt naudu no saviem sekotājiem, pretī sniedzot īpašu saturu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Name*
    10.05.2021 13:55

    Zemāk norādītajā tvītā uzrāda fee 33% un ja sūta no PayPal, tad var redzēt sūtītāja adresi.

    https://twitter.com/RachelTobac/status/1390412377737236480

    0939
    10.05.2021 14:13
    Reply to  Name*

    te jau atkal ir saimnieka faktors – ja esi ielīdis murdā, dzīvo pēc tā likumiem. negribi – taisi savu saitu un nosaki savus noteikumus un izbaudi priekšrocības (piem. neviens tev nenorāda ka ar savu penteri tu aizvaino kāda jūtas vai vienkārši nobloķē tavu kontu).

    REALAIS
    10.05.2021 15:03
    Reply to  Name*

    33% sanāk no 1 dolāra.
    No 10 dolāriem fee ir 0.59 centi kā piemērs.

    Reklāma