Web Analytics
More
    Reklāma

    Iespējams, drīzumā varēsi finansiāli atbalstīt savus iecienītākos “Twitter” kontus

    Jaunākie raksti

    “Twitter” izpilddirektors Džeks Dorsijs (Jack Dorsey) atklājis, ka uzņēmums šobrīd izpēta veidus, kā lietotājiem saņemt vēl lielāku un jūtamāku savu sekotāju un galu galā fanu atbalstu, kas realitātē varētu izpausties kā digitālais maksājums. Ja šāda iespēja tiktu ieviesta, tad “Twitter” kļūtu par vienu no tām platformām, kas vēlas sniegt finansiālu stimulu saviem lietotājiem.

    Pašreiz par šo ieceri informācijas vēl ir ļoti maz, kā jau teicu – tā pagaidām tiek tikai apsvērta. Taču galvenā doma ir tā, ka populāri “Twitter” konti iegūs iespēju saņemt papildus, tā teikt, kabatas naudu no saviem sekotājiem apmaiņā pret laba un augstvērtīga satura tvītiem. Šajā visā arī “Twitter” droši vien nevēlētos palikt ar tukšām rokām un daļu no šī sekotāju sniegtā finansējuma ieliktu savā krājkasītē.

    Reklāma

    Tikmēr Džeks Dorsijs uzsver, ka pirmā lieta, uz ko uzņēmums vēlas fokusēties, ir ekonomiskais stimuls tiem lietotājiem, kuri sniedz ievērojamu ieguldījumu “Twitter”. Līdz šim nav atklāts tāds vienkāršs veids, kā gūt finansiālu labumu tieši no populāriem, milzu uzmanību piesaistošiem ierakstiem sociālajos medijos. Ņemot vērā faktu, ka “Twitter” aktīvo lietotāju skaits sasniedz ap 192 miljonus un daži no tvītiem tiek koplietoti pat miljoniem reižu, platformas populāro kontu īpašnieki varētu piesaistīt nesliktu finansējumu.

    Bet, nu jā, tā vēl ir tikai ideja, un laiks rādīs, vai tā attīstīsies tālāk. Vienlaikus šī nav vienīgā tāda iecere, kas saistīta ar lietotāja maciņa patukšošanu. Ja atceries, pērnā gada vasarā “Twitter” cēla gaismā ideju par abonementu ieviešanu, kas arīdzen atnestu platformai nesliktus papildu ienākumus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma