Web Analytics
More
    Reklāma

    Twitter apsver jau šogad piedāvāt abonēšanas pakalpojumus

    Jaunākie raksti

    Sakarā ar esošo situāciju pasaulē arī Twitter ieņēmumi kritušies un iegūta peļņa no reklāmām nav tik liela kā gaidīts. Tieši tāpēc Twitter izpilddirektors Džeks Dorsijs (Jack Dorsey) nācis klajā ar paziņojumu, ka sociālais medijs pēta papildu veidus, kā nopelnīt. Viens no variantiem, kas tiek pastiprināti apsvērts, ir abonēšanas pakalpojumu ieviešana.

    Dorsijs norādījis, ka Twitter, iespējams, jau šogad plāno veikt dažus izmēģinājumus dažādām pieejām. Viņš atzīst, ka tā patiešām ir augsta latiņa likt Twitter lietotājiem maksāt par atsevišķiem aplikācijas pakalpojumiem. Vienlaikus tapis zināms arī tas, ka jūlija sākumā Twitter atvēra jaunu vakanci, kas paredzēta speciālistam, kurš spētu strādāt pie abonēšanas platformas ar nosaukumu “Gryphon”.

    Reklāma

    Tāpat kā vairums citu sociālo tīklu, Twitter ir bezmaksas pakalpojums, kas nopelna no reklāmām, taču Dorsijs par reālu uzskata scenāriju, kurā Twitter varētu ietvert arī papildu abonēšanas pakalpojumus. Šajā sakarā viņš norāda uz vēlmi pārliecināties, vai bez reklāmas biznesa iespējams radīt vēl kādu veidu, kā gūt ieņēmumus.

    Ieņēmumi no reklāmām samazinājušies pašreizējās Covid-19 krīzes laikā. Pandēmija būtiski ietekmējusi gan sociālo tīklu, gan citu pakalpojumu un vietņu darbību. Lai situācija kļūtu vēl skaidrāka, jānorāda, ka Twitter šī gada otrā ceturkšņa ieņēmumi no reklāmām sasnieguši 562 miljonus ASV dolāru, kas ir par 23% mazāk nekā 2019. gadā attiecīgajā laika posmā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    0906
    24.07.2020 09:05

    Viens tvīts dienā par velti, nākamie pērkami pakās pa pieci. Satvītotā lasīšana – gandrīz par velti, ja ir nopirkts lasītāja mēneša abonements. Laiki – 10 centi gabalā, dislaiki – 15, pakām pa 100 – 25% atlaide.

    Itanium
    24.07.2020 16:37
    Reply to  0906

    Gan jau maksas fīčas būs uzņēmumu kontiem, lai ierindnieki ar tiem varētu labāk komunicēt.

    Jurčiks
    24.07.2020 16:44
    Reply to  0906

    Baidos ka pareizos politiskos uzskatus drīkstēs paust pa velti, bet par nepareizajiem uzskatiem būs jāmaksā.

    Reklāma