Web Analytics
More
    Reklāma

    “Twitter” nāk klajā ar “Super Followers” funkciju, kas ļaus gūt ienākumus no sekotājiem

    Jaunākie raksti

    “Twitter” ir izziņojis divas jaunas funkcijas, kuras kaut kad varētu papildināt vietnes satura sniegtās iespējas. Pirmā no tām ir “Super Follow”, kas piedāvās premium saturu. Savukārt “Communities” ļaus izveidot un pievienoties grupām, kurās runā par noteiktu tēmu.

    “Super Follow” ir iespēja, kas lietotājam ļaus iekasēt naudu no saviem sekotājiem, piedāvājot īpašu saturu. Par noteiktu ikmēneša summu tā sauktie “Super Followers” varēs tikt pie ekskluzīva satura, saņemt tikai abonentiem domātus jaunumus, atlaides un īpašos piedāvājumus noteiktām precēm, pakalpojumiem, piekļuvi kopienai un dažādas cita veida iespējas, kas atkarīgs no paša lietotāja un veida, kā tas vēlas piesaistīt savus “Super Followers”. Būtībā šis pakalpojums ļaus gūt ienākumus tieši no saviem sekotājiem, un “Twitter”, protams, daļu ieņēmumu ieliks savā kabatā.

    Reklāma

    Avots: Twitter

    Savukārt otra jaunā funkcija ir “Communities”. Par šo iespēju pārmaiņas pēc jāmaksā nebūs. Lietotāji varēs izveidot un iesaistīties grupās, kurās runā par noteiktiem tematiem, atrast domubiedrus.

    Avots: Twitter

    Pagaidām “Twitter” neko vairāk par šīm funkcijām nestāsta. Nav arī zināms, kad tieši tās varētu kļūt pieejamas lietotājiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    trel
    28.02.2021 12:10

    twitteris pārņems daļu onlyfans funkciju.

    capsx
    28.02.2021 18:08

    “Communities” jau kas līdzīgs “Clubhouse” sanāk būs …

    Reklāma