Web Analytics
More
    Reklāma

    “Clubhouse” beidzot sāk testēt lietotnes “Android” versiju

    Jaunākie raksti

    Brīdī, kad lielākie sociālie tīkli strādā vai izveidojuši savu “Clubhouse” klonu un, piemēram, Latvijā jau vērojams lietotnes noriets, paziņots, ka “Clubhouse” beidzot uzsāk “Android” versijas izmēģinājumus. Saziņas lietotnes pārstāvji apstiprinājuši, ka daži lietotāji jau tikuši pie “aptuvenas “Android” beta versijas” izmēģināšanas.

    Martā “Clubhouse” izpilddirektors Pols Deivisons atklāja, ka lietotnes “Android” versiju neredzēsim vēl pāris mēnešus. Nu pienācis maijs, un pirmās aprises šim mērķim beidzot redzamas. Lai arī vēljoprojām nav zināms, kad oficiāli tiks izlaista “Clubhouse” “Android” versija, apstiprināts, ka tuvāko nedēļu laikā to sāks testēt jau lielāks skaits lietotāju.

    Reklāma

    Vienlaikus šķiet, ka šis solis no uzņēmuma puses tiek sperts daudz par vēlu. Pašreiz tirgū atrodama jau virkne audio saziņas risinājumu, kuri, var teikt, piedāvā to pašu, ko “Clubhouse”, bet ar to atšķirību, ka pieejami gan “iOS”, gan “Android” lietotājiem. Šobrīd lietošanas gatavībā ir “Twitter Spaces“, nupat iznākusi “Telegram” balss saziņas otrā versija. Savukārt izstrādes stadijā atrodas “Facebook“, “Linkedin“, “Spotify“, “Reddit” un citu uzņēmumu radītie “Clubhouse” kloni.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Oskars
    04.05.2021 11:45

    Kam tad vairs interesee shis? Nokaveja iedalot konkreti vienas ekosistemas izstraadee. Un otrkaart paaraak paarsaatinaati ka iespeja tikt ar ielugumiem. (Zuud interese, ja cilvekam nav iespeja). Protams ir atsaldetie, kurus vajadzetu sist, kas tirgo, kada no vietnem, bet tas ir temats citai reizei.

    Last edited 2 years ago by Oskars
    Reklāma