Web Analytics
More
    Reklāma

    Uz “Android” ierīcēm “Clubhouse” varētu neparādīties vēl pāris mēnešus

    Jaunākie raksti

    Audio saziņas lietotne “Clubhouse” nupat, 17. martā, nosvinēja savu viena gada jubileju. Taču pa šo laiku nekas īpaši nav mainījies aplikācijas izmantotāju ziņā – kā to pirms gada varēja lietot tikai “iPhone” īpašnieki, tā tas ir arī šobrīd. Vienlaikus “Clubhouse” līdzdibinātājs Pols Deivisons (Paul Davison) atklājis, ka lietotnes “Android” versija varētu tikt palaista pēc pāris mēnešiem.

    Zināms, ka februārī uzņēmuma kolektīvā tika pieņemts “Android” programmatūras izstrādātājs. Deivisons atzīmē, ka kompānija strādā “ļoti smagi”, lai tiktu palaista šī “Android” versija. Viņš atzīst, ka tam nepieciešami vēl pāris mēneši laika, taču šķiet, ka finišs redzams nevis pavasara beigās, bet drīzāk kaut kad vasarā.

    Reklāma

    Vienlaikus šādai rīcībai ir savi iemesli. Deivisons skaidro, ka vēlas “Clubhouse” esošā satura atklāšanu lietotājam padarīt lēnāku un nesteidzīgu. Pārmērīgs un straujš lietotāju skaita pieaugums var negatīvi ietekmēt “Clubhouse” lietošanas pieredzi – apgrūtināt gan laba satura, gan draugu atrašanu.

    Lai risinātu šos izaicinājumus, “Clubhouse” ir nostājies lielu pārmaiņu priekšā. Proti, lietotājiem plānots sniegt lielāku kontroli pār paziņojumiem, ieviest vairāk funkciju, kuras sniegs personalizētāku saturu utml. Šādi papildinājumi ir nepieciešami, lai “Clubhouse” darbotos veiksmīgi un sasniegtu mērķus arī tad, kad tā atvērta plašai lietotāju bāzei. Tajā pašā laikā šīs izmaiņas nozīmē to, ka, visticamāk, reģistrēšanās lietotnē vairs nebūs ar ielūgumiem.

    No konkurētspējas aspekta “Clubhouse” ir ļoti svarīgi beidzot kļūt pieejamai arī “Android” ierīču īpašniekiem. Piemēram, “Twitter” jau nācis klajā ar audio saziņas iespēju “Spaces”, ko var izmantot gan “Android”, gan “iOS” īpašnieki. “Facebook” uzsācis “Clubhouse” līdzinieka radīšanu. Nupat arī “Telegram” palaidis audio saziņas funkcijas otro versiju, kas piedāvā diezgan plašas iespējas abu operētājsistēmu lietotājiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jānis
    23.03.2021 16:34

    Man kaut kā liekas ka CH palēnām sāk mirt nost. Pirms Īlona Maska retais bija dzirdējis par tādu clubhouse, bet pēc Maska vienas reizes lietošanas bija nežēlīgākais bums, visiem to vajadzēja, bet tagad atkal cilvēki daudz mazāk to izmanto.

    Man uz telefonu tagad ļoti reti nāk paziņojumi, ka kāds runājas, vismaz spriežot pēc mana burbuļa, cilvēkiem CHā vairs nav interesanti.

    KKTK
    24.03.2021 08:25

    Vai Clubhouse ir tā kā Tinder, tikai tiem kam labāk patīk klačoties, kā skatīties?

    Reklāma