Web Analytics
More
    Reklāma

    “Clubhouse” aprit gads; lietotnes CEO nāk klajā ar jaunu akseleratora programmu

    Jaunākie raksti

    Audio saziņas lietotnes “Clubhouse” izpilddirektors Pols Deivisons (Paul Davison) aizvadītās nedēļas izskaņā nācis klajā ar pirmo satura veidošanas programmmu “Clubhouse Creator First”. Tā varētu būt īpaši saistoša tiem, kuri ne tikai aktīvi piedalās “Clubhouse” sarunās, bet jo paši veido virtuālās istabas un saturu.

    Programmas dalībnieki šajās apmācībās uzzinās, piemēram, to, kā izveidot un noturēt auditoriju, kā pareizāk komunicēt ar zīmoliem un pat to, kā gūt peļņu, no savām moderētajām sarunām “Clubhouse”. Tā kā programmas saturs solās būt diezgan noderīgs tiem, kuriem tas viss patiešām interesē, arī apmācāmo skaits būs stipri vien ierobežots. “Clubhouse Creator First” kopumā tiks uzņemti 20 dalībnieki. Pieteikumus var paspēt iesniegt līdz 31. martam. Tā kā, ja vēlies, laika vēl nedaudz ir.

    Reklāma

    Taču, kas vēl ir būtiski – “Clubhouse” tieši šodien, 17. martā, svin savu viena gada jubileju. Neskatoties uz to, ka gada laikā lietotnē joprojām var reģistrēties tikai “iPhone” īpašnieki, atsaucība šā vai tā kopumā ir milzīga, lai arī šķiet, ka aktivitāte no Latvijas lietotājiem ir drusku apsīkusi. Tikmēr savu konkurenci šajā jomā steidz sastādīt citi sociālie tīkli. Piemēram, “Twitter” radījis audio saziņas risinājumu “Spaces”, ko aprīlī pilnvērtīgi varēšot lietot gan “Android”, gan “iPhone” īpašnieki.

    Starp citu, pagājušajā nedēļā uzņēmuma TestDevLab testētāji noskaidroja, cik daudz enerģijas un datu patērē Clubhouse lietotne.

    AvotsVerge
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Labvēlis
    17.03.2021 13:35

    Tiku pie ielūguma. Nav ērti atrast jaunus tematus vai ļaužus, jo vadīties tīri pēc tā ka katrs ciema vasja sevi aprakstā nodefinē par LifeMasterCEO250K nevieš ticību, ka šajā kadrā klausīties vajag. Nesaista pagaidām, vieglāk par interesējošu tematu ir atast aplādi un jautājumus risināt forumā.

    Reklāma