Web Analytics
More
    Reklāma

    Nākamie iPhone, visticamāk, joprojām nesaņems reverso bezvadu uzlādi

    Jaunākie raksti

    Nākamo iPhone modeli mēs, visdrīzāk, ieraudzīsim šī gada septembrī, ja nenotiks kādi pārsteigumi, un, tuvojoties šim laikam, parādās arvien jaunas baumas par šo viedtālruni. Izskatās, ka arī iPhone 13 modelis neļaus veikt citu iekārtu bezvadu uzlādi caur telefona aizmuguri.

    Šī abpusējā uzlādes iespēja ir pieejama vairākos citu konkurentu flagmaņu telefonos, piemēram, Samsung šo iespēju piedāvāja savos Galaxy S10 sērijas tālruņos, kas iznāca 2019. gadā martā. Apple iPhone gadījumā par šādu iespēju arī tika runāts iPhone 11 sakarā, tomēr tā netika piedāvāta, kaut arī pēc 11 Pro Max telefona izjaukšanas tika norādīts uz tehniskajām iespējām to piedāvāt. Jaunie iPhone 12 modeļi ar MagSafe tehnoloģiju lika domāt, ka šobrīd vispār nebūtu šķēršļu, ko tādu piedāvāt, īpaši vēl ar speciālo magnētu sistēmu, tomēr baumas liecina par pretējo.

    Reklāma

    Tās norāda uz to, ka uzņēmums joprojām nav atmetis šādu ideju kopumā, jo ir radīti patenti, lai, piemēram, veiktu šādu abpusējo uzlādi Mac datoros, līdz ar to funkcionalitāte joprojām ir aktuāla. Taču ir skaidrs, ka to visdrīzāk neieraudzīsim tieši nākamās paaudzes iPhone modeļos. Vismaz pagaidām. Apple gadījumā tā būtu ērta iespēja uzlādēt AirPods bezvadu austiņas vai Apple Watch viedpulksteni, kad tam beidzot ieviesīs normālu uzlādes standartu.

    Mani gan nepamet jautājums, vai jaunāko Samsung Galaxy sērijas modeļu lietotāji reāli izmanto iespēju uzlādēt citas ierīces ar telefona starpniecību?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Lauris Volfs
    22.02.2021 14:40

    Par cik bezvadu uzlādē ir baisi zudumi, bezjēdzīga fīča. Kad bija, ne reizi neizmantoju. Varbūt kādreiz lidmašīnā noderētu, bet nav jau grūti iemest līdzi uzlādes vadu.

    Edgars Briedis
    22.02.2021 19:46
    Reply to  Lauris Volfs

    Uzlādēt bezvadu austiņas vai pulksteni ir tīri ok!

    22.02.2021 19:53
    Reply to  Lauris Volfs

    Zudumi protams ir un efektivitāte apšaubāma, bet “iz savas dzīves” – noderīga fīča, kad viens no telefoniem ir “uz izslēgšanās robežas” bet slinkums meklēt powerbanku :)

    Aifons – vairs nerezonē :D

    Zvērs
    22.02.2021 21:53

    Regulāri lietoju naktī kad lādēju telefonu uzmetu austiņas/pulksteni, arī darbā

    Reklāma