Web Analytics
More
    Reklāma

    Nākamais iPhone varētu saņemt “always-on” ekrānu

    Jaunākie raksti

    Esam jau pārdzīvojuši Apple iPhone 12 prezentācijas emocijas 2020. gada oktobrī, un tāpēc ir laiks gatavoties jau nākamā iPhone 12S vai iPhone 13 modeļa izlaišanai, par ko jau sāk parādīties dažādas baumas.

    Kā viens no lielākajiem jaunumiem tieši Apple produktos varētu būt always-on ekrāna funkcionalitātes izmantošana, kas jau sen ir pieejama Android viedtālruņos. Visdrīzāk lietotājiem nebūs daudz iespēju redzēt ļoti plašu informāciju šajā režīmā, un tā varētu līdzīnāties tai, kādu to attēlo Apple Watch Series 6, kas ir pirmā Apple ierīce ar šādu ekrānu. Nu jau pietiekami droši var apgalvot, ka arī iPhone displeji beidzot saņems 120Hz atsvaidzi.

    Nākamie gaidāmie uzlabojumi varētu būt saistīti ar MagSafe uzlādes sistēmas uzlabojumiem, izveidojot to vēl jaudīgāku. Tāpat tā varētu ļaut ar iPhone palīdzību uzlādēt, piemēram, gaidāmos Apple Tags meklēšanas ierīces, kas konkurēs ar nupat kā izziņotajiem Samsung SmartTag. Iespējams, nākamajā iPhone ieraudzīsim pirkstu nospieduma lasītāju telefona ekrānā, kā arī beidzot samazinātu priekšējo ekrāna izgrauzumu, kurā atrodas priekšējā kamera un FaceID. Kā teikt, iPhone sāk panākt konkurentus dažās jomās, kurās tie jau sen ir vairākus gadus priekšā.

    Vēl nav konkrētības par nākamā modeļa nosaukumu, jo figurē versijas gan par iPhone 12S, gan iPhone 13 nosaukumiem, jo it kā nākamie uzlabojumi nebūs tik būtiski, tomēr, ja daļa no šīm baumām izrādīsies patiesas, tad Apple ekosistēmā tās būtu visai lielas izmaiņas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    0843
    16.02.2021 09:41

    is it a big deal? pirms 5-6 gadiem lumijai tāds bija, uzliku lai rāda pulksteni un paziņojumus par meiliem.
    tagad androidā izmantoju diodi, nekādas vainas. lasu gan, ka diodi jaunākos modeļos neliek, cenšas vienkāršot konstrukciju.

    John Addams
    16.02.2021 10:58

    Nav tā, ka OLED jau bija iPhone X, iPhone 11Pro un iPhone 12 (visos modeļos) ? Tā kā šo funkcionalitāti var izlaist jebkurā laikā?

    Aplams
    16.02.2021 13:07

    apple stils, pasniegt sen pieejamu fiichu ka lielako jaunumu. kada jega. visnenovativaka kompanija, bet vislabakais marketings

    Dolan
    17.02.2021 15:13
    Reply to  Aplams

    Kurš saka, ka tas ir vislielākais jaunums? :) Pilnīgs sīkums, noteikti varētu parādīties ar iOS update X un jaunākos telefonos, ja baigi gribētu.

    Reklāma