Web Analytics
More
    Reklāma

    Aktīvo iPhone skaits sasniedzis 1 miljardu, kā arī Apple ziņo par ļoti veiksmīgiem finanšu rezultātiem

    Jaunākie raksti

    Janvāris ir mēnesis, kad lielie tehnoloģiju uzņēmumi paziņo savus 2020. gada pēdējā ceturkšņa un kopējā gada finanšu datus, par ko 27. janvārī paziņoja arī Apple. Iepriekšējā gada pēdējie trīs mēneši ir bijuši ļoti veiksmīgi. Tāpat Tims Kuks norāda, ka esot sasniegts 1 milljards aktīvo iPhone viedtālruņu pasaulē.

    Apple iepriekšējā ceturksnī ir ieņēmuši 111,4 miljardus dolāru, un peļņa šajā laikā tiek lēsta 28,8 miljardu apmērā. Salīdzinot ar šo pašu periodu 2019. gadā, kad ieņēmumi bija 91,8 miljardi, bet peļņa 22,2 miljardi dolāru. Salīdzinot abus periodus, pieaugums bijis 23% liels. Protams, šādi finansiālie rādītāji ir pateicoties iPhone 12 iznākšanai oktobrī, kas ļāvis sasniegt labākos ieņēmumus uzņēmuma vēsturē.

    Avots: MacRumors

    Protams, iPhone arī veido lielāko daļu no šiem ieņēmumiem, kas ir 59%, bet tālāk ar 14% seko dažādie servisi, kuru skaits pēdējos gados tiešām ir audzis, norādot uz jaunāko uzņēmuma attīstības virzienu. Kā jaunākais Apple ierīču lietotājiem ir pieejams Fitness+ serviss. Pēc tam ar 12% seko valkājamās ierīces, viedie skaļruņi un aksesuāri, bet planšetdatori un datori katrs aizņem 8%. Balstoties uz pieejamo informāciju, tad kopumā uzņēmumam šobrīd ir 1,65 miljardi aktīvo ierīču, no kurām lauvas tiesu aizņem iPhone ar 1 miljardu. Tieši iPhone 12 modeļa izlaišana iepriekšējā rudenī ir ļāvusi sasniegt šo zīmīgo skaitli.

    Apple iPhone 12 apskats – gandrīz tas pats vēzis, tikai jaunā kulītē

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma