Web Analytics
More
    Reklāma

    Targus piedāvā antibakteriālu mugursomu un speciālu UV lampu tastatūras dezinficēšanai

    Jaunākie raksti

    Datoru aksesuāru ražotājs Targus savu jauno produktu līniju, kas prezentēta elektronikas izstādē CES 2021, ir saistījis tieši ar koronavīrusa pandēmijas tematiku, piedāvājot produktus, kas saistīti ar dezinficēšanas iespējām.

    Viens no atbilstošākajiem produktiem ir speciāla ultravioletās gaismas lampa, kuru varēs novietot netālu no tastatūras un datorpeles, lai tā ik stundu veiktu dezinfekciju. Šī lampa ir aprīkota ar UV-C staru lampu, kas šobrīd tiek uzskatīta par visefektīvāko tieši dezinfekcijas veikšanā, par ko ziņojām mūsu apskatā par telefonu dezinfekcijas iespējām. Targus ir piedomājis pie lietošanas ērtuma, tāpēc tā būs spējīga noteikt kustību uz klaviatūras. Cilvēkam sākot rakstīt vai kustināt datorpeli, lampa automātiski izslēgsies, pat ja dezinfekcija vēl būs procesā.

    Reklāma

    Nākamais produkts ir speciāla mugursoma, kura ir pārklāta ar īpašu antibakteriālo pārklājumu. Targus ir veicis savu mājasdarbu, un norāda, ka tieši tās vietas, kurām cilvēki visvairāk pieskaras un kurām ir lielākā saskare ar ārpasauli, būs pārklātas ar antibakteriālo preparātu.

    Avots: Targus

    Mugursoma un lampa ir gaidāma šī gada pavasarī, tiesa, nav paziņots precīzs pieejamības laiks un cena.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Edgars Rozentals
    17.01.2021 19:00

    Vajag lētas un labas UV c box nevis lampas. Tagad liksim vairāk reizes lietojamas maskas uz klaviatūras ? Nu kas par debilisma kalngalu.

    Last edited 3 years ago by Edgars Rozentals
    Reklāma