Web Analytics
More
    Reklāma

    Ķīnā iespējams iegādāties lūpu simulatoru, lai attālināti skūpstītos ar savu mīļoto

    Jaunākie raksti

    Laikam jau bez pārsteigumiem, ka šāda ierīce ir pieejama tieši Ķīnas tirgus, bet pateicoties pandēmijai, ir tapis lūpu simulators, kas ļauj digitālā veidā un attālināti skūpstīties ar savu partneri.

    Tas ir gumijots lūpu atveidojums un mehānisms ar kustību sensoriem, kas imitē skūpstīšanos. Ierīces lietošanai abiem lietotājiem ir jāizmanto šīs lūpas. Proti, katram no partneriem skūpstoties ar šo lūpu simulatoru, otrā pusē lietotājam tiks nodrošināts skūpstīšanas tehnikas atveidojums. Ierīces dizainā piedomāts pie tā, lai virs lūpām varētu novietot viedtālruni.

    Reklāma

    Katrā ziņā tas izklausās ļoti interesanti, bet ideja radījusies koronavīrusa pandēmijas laikā, kad ķīniešiem nebija ļauts atstāt savas mājas vairākus mēnešus. Līdz ar to šāda lūpu imitācijas iekārta un viedtālrunis videozvanā režīmā ļāva imitēt skūpstīšanos ar savu partneri. Ierīci ir iespējams iegādāties dažādās krāsās, bet pati lūpu daļa būs bezkrāsaina.

    Lūpu simulatora cena būs 38 dolāri, un izskatās, ka pagaidām tās var iegādāties vienīgi Ķīnā. Produkts ir saņēmis dažādus novērtējumus, jo ir klienti, kuriem pietrūkst tieši mēles imitācija. Katrā ziņā interesentu loks nav liels, tomēr jau pārdotas 3000 vienības un vēl pasūtīti ir 20 000.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Viesturs
    25.03.2023 23:16

    Kādēļ man domāt, ka tas tiks izmantots vēl kam citam?

    Krotow
    26.03.2023 19:15
    Reply to  Viesturs

    Vēl kam citam bioloģisko limitu dēļ to varēs lietot tikai ķīnieši.

    Krotow
    26.03.2023 19:16

    FufMe ticis pie upgreida :D

    Reklāma