Web Analytics
More
    Reklāma

    Targus radījis gandrīz pilnībā antibakteriālu iPad irbuli

    Jaunākie raksti

    Tehnoloģiju aksesuāru zīmols Targus piedāvā jaunu digitālo pildspalvu iPad planšetdatoriem, norādot, ka tā būs 99,9% brīva no baktērijām.

    Kovid pandēmijas laiks mums licis vairāk paraudzīties arī uz mūsu digitālo ierīču tīrību, un jau 2020. gada sākumā diezgan ātri liela daļa cilvēku uzzināja, cik gan patiesībā visas “glāstāmās” ierīces ir netīras. Tomēr to nevar redzēt ar aci, tāpēc ir pieejami dažādi dezinfekcijas produkti. Protams, ne visas baktērijas ir sliktas, un tās pasargā mūs ikdienā. Uzņēmums Targus ir radījis, pēc saviem vārdiem, pilnībā antibakteriālu iPad zīmuli, lai to varētu droši lietot.

    Šis zīmulis būs jaunākais papildinājums antibakteriālu aksesuāru klāstam. Tas panākts, to apstrādājot ar speciālas tehnikas palīdzību, ko uzņēmums dēvē par DefenseGuard Antimicrobial Protection. Kā norāda Targus, tad šī tehnika ļaušot produktam būt 99,9% baktēriju drošam visas lietošanas garumā. Neskaitot šo apstrādi, digitālā pildspalva būs veidota tā, lai sniegtu īstas pildspalvas sajūtu ar speciālo uzgali, un ar to būtu ērti rakstīt un zīmēt iPad ekrānā. Tā neprasīs papildu programmu instalēšanu vai Bluetooth savienojumu, jo to ieslēdzot, tā uzreiz sāks darboties.

    Gribētos, lai zinātnieki pārbauda šo produktu reālos ikdienas apstākļos un lietošanā, apstiprinot Targus teikto, taču pieņemsim, ka tā arī ir. Digitālā iPad zīmuļa cena būs 69,99 USD, kas ir par kārtu lētāk, nekā oriģinālā Apple Pencil cena.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma