Web Analytics
More
    Reklāma

    Targus mugursoma būs aprīkota ar Apple FindMy tehnoloģiju

    Jaunākie raksti

    Tehnoloģiju izstāde CES 2022 tagad ir ieskrējusies pilnā sparā, un nesen manā acu priekšā pavīdēja informācija, ka šis gads iezīmēšoties ar produktiem, kuros iebūvēta Apple Find My tehnoloģija. Viens no tādiem ir uzņēmuma Targus radītā mugursoma.

    Find My serviss ļauj sekot līdz savu Apple produktu atrašanās vietai, pateicoties citiem apkārt esošajiem uzņēmuma produktiem, kas pasaulē ir ļoti daudz. Šo situāciju šobrīd itin viegli varētu risināt AirTag piekariņa izmantošana, bet Targus gadījumā tehnoloģija būs iebūvēta jau pašā mugursomā. Tas nozīmē, ka somu būs viegli izsekot no iPhone tālruņa. Piemēram, ja gadīsies to aizmirst vilcienā, tad, atverot Find My lietotni, varēs precīzi redzēt, kur tā ir nokļuvusi, kā arī produktu atzīmēt kā pazudušu.

    Viens no Targus bonusiem būs īpaši iebūvēta poga, kas ļaus aktivizēt skaņas signālu iPhone viedtālrunī, ja tas būs pazudis. Šāda funkcionalitāte nav pieejama, piemēram, AirTag piekariņā. Tāpat mugursoma ir veidota no pārstrādājamiem materāliem, kas līdzinās 26 plastmasas pudelēm. Find My tehnoloģiju darbinās noņemams akumulators, kuru varēs atsevišķi uzlādēt.

    Mugursomā varēs ievietot 16 collu portatīvo datoru, un tā ir aprīkota ar daudzām kabatām, līdz ar to tai būs liels praktisks pielietojums un pietiekami liela ietilpība. Targus Cypress Hero Backpack cena būs 149,99 USD, un to varēs iegādāties šī gada pavasara/vasaras sezonā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    07.01.2022 16:09

    Tagad pat mugursoma būs jālādē! :)
    Tad jau labāk vienkārši kaut kur oderē iešūt Airtag un telefonu varēs atrast ar Apple pulksteni, jo kuram gan Apple fanam nav pulkstenis un bezvadu ausis!?

    Reklāma