Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple beidzot ļauj izmantot Find My funkcionalitāti trešo pušu ierīcēm

    Jaunākie raksti

    Pagājušā gada Apple izstrādātāju konferencē WWDC20 tika paziņots, ka uzņēmums ļaus savienot trešo pušu ierīces ar Find My servisu, jo līdz šim tas bija pieejams tikai citiem Apple produktiem. Sākot no šīs nedēļas šī iespēja beidzot sākusi oficiāli darboties.

    Kā pirmie produkti, kuri spēs sadarboties ar Find My servisu būs Belkin Soundform Freedom bezvadu austiņas, VanMoof elektroriteņi un Chipolo ONE Spot izsekošanas piekariņi. Apple ziņo, ka produktu klāsts paplašināsies tuvākajā laikā. Protams, lai šie trešo pušu produkti varētu sadarboties ar Apple ekosistēmu, tiem jāatbilst speciāliem regulējumiem un datu drošības noteikumiem. Par šo sadarbību ar Find My ziņos īpaša atzīme uz produktiem.

    Reklāma


    Visi produkti, kurus būs iespējams uzmeklēt ar lietotnes palīdzību, atradīsies Items sadaļā, līdzīgi kā tas ir ar esošajiem Apple produktiem Devices sadaļā. Pievienotos produktus būs iespējams nobloķēt, jo tie ir savienoti ar lietotāja Apple ID, kā arī noteiktos gadījumos varēs atskaņot skaņu, lai tos vieglāk atrastu. Jaunā funkcionalitāte darbosies sākot no iOS 14.3 un macOS Big Sur 11.1 operētājsistēmu versijām.

    Papildu tam šajā tīklā esošie produkti varēs noteikt un ziņot lietotājam, ja tuvumā atrodas kāds jau iepriekš pazaudēts Apple produkts, ja tie būs atzīmēti ar īpašo Lost Mode režīmu. Tāpat uzņēmums sniegs tehnisko specifikāciju, lai nākotnes produktos ražotājiem ir iespēja izmantot Apple U1 čipa iespējas jaunākajos iPhone modeļos, kas spēj sniegt ļoti precīzu atrašanās vietu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma