Web Analytics
More
    Reklāma

    OnePlus 9 sērijai tiek solītas uzlabotas kameras sadarbībā ar Leica

    Jaunākie raksti

    OnePlus vadītājs Pete Lau jau paspējis apsolīt jaunas un daudz labākas kameras OnePlus 9 viedtālruņu sērijai. OnePlus 9 sērija tiek gaidīta kaut kad šī gada pirmajos mēnešos, turklāt to papildinās sadarbībā ar Leica tapušas kameras.

    Lau devis norādes, ka OnePlus 9 sērija pat varētu sacensties ar Huawei, kas arī savas kameras izstrādā kopā ar Leica. Nav gan zināms, kā tieši OnePlus sadarbosies ar Leica, par šo sadarbības iznākumu neko nevar pāragri spriest. OnePlus jau sen bija laiks kaut ko darīt lietas labā, jo kameru uzlabojumi OnePlus viedtālruņiem pēdējās pāris reizes veikti tikai ar programmatūru.

    Reklāma

    OnePlus 8T viedtālrunis izmanto 48 megapikseļu Sony IMX586 sensoru galvenajai kamerai, šo pašu Sony IMX586 sensoru izmanto arī OnePlus 7, 7T un 7 Pro. Šis sensors ir iekarojis arī vairākus citus lētos flagmaņus vai to lite versijas, piemēram, Xiaomi Mi 9, Samsung Galaxy S10 Lite, ASUS Zenfone 6, Samsung Galaxy A80 u.c.

    Baumas norāda, ka OnePlus 9 pamatā tiks izmantots Oppo Find X3 – OnePlus 9 saņemšot 50 megapikseļu Ultra Vision galveno kameru kopā ar 20 megapikseļu Cine Camera un 12 megapikseļu telefoto kameru. Mazāk ticamas baumas vēsta par periskopa tipa telefoto kameru, bet tā tiek gaidīta tikai kopā ar OnePlus 9T sēriju.

    3 atziņas pēc 3 mēnešus ilgas OnePlus 8T lietošanas

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma