Web Analytics
More
    Reklāma

    OnePlus 8T apskats + konkurss (video)

    Jaunākie raksti

    Pavisam nesen iepazināmies ar Samsung Galaxy S20 FE viedtālruni, kas par aptuveni 600 eiro cenu cenšas piedāvāt aptuveni to pašu sniegumu, kas pieejams krietni dārgākos flagmaņu klases telefonos.

    Šodien apskatīsim tiešu tā konkurentu – OnePlus 8T. Šis telefons maksā no 599 eiro un apveltīts ar 120Hz atsvaidzes displeju, super nasku Snapdragon 865 procesoru un ārprātīgi jaudīgu 65W lādētāju, kas ļauj telefonu pilnībā uzlādēt nepilnās 40 minūtēs. Palūkosim, kā šis telefons darbojas ikdienā un noskaidrosim vai es ar to aizvietošu savu veco labo iPhone.

    Konkurss, konkurss, konkurss

    Lai piedalītos konkursā un varētu pretendēt uz foršajām balvām no OnePlus, šī raksta komentāros pastāsti par savu pieredzi ar šī zīmola produktiem. Kāds bija pirmais OnePlus telefons, ko nopirki un kādas par to atsauksmes? Kādu OnePlus telefonu plāno iegādāties nākamo? Varbūt vēl neesi nopircis nevienu šī zīmola telefonu, bet esi kādu noskatījis?

    Pēc nedēļas, 15. novembrī es izlozēšu vienu laimīgo no visiem komentētājiem un nosūtīšu balvas. Piedaloties konkursā, lūdzu, norādi savu e-pasta adresi, lai varu ar tevi sazināties uzvaras gadījumā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    73 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jolanta Lo
    09.11.2020 11:28

    Manam draugam ir OnePlus telefons, viņš ir ļoti apmierināts, es arī būtu priecīga, ja man būtu šis telefona modelis.

    Ivars Anspoks
    09.11.2020 13:02

    Pašam nav bijusi pieredze ar OnePlus telefoniem, bet vairākiem paziņām ir un visi ir ļoti priecīgi ar savu izvēli.

    Edzikk
    09.11.2020 18:41

    Oneplus 3T pasūtīju no viņu mājas lapas, kad tos lv vēl nevarēja dabūt. Otrajā gadā paša spēkiem nomainīju kameru un lādēšanas štekeri, no donora, kam bija beidzies ekrāns. Sākumā baterija turēja stabilas 2 dienas, bet pēc 3 gadu lietošanas knapi dienu izvilka. Tā nu pasūtīju no ķīnas jaunu, ko arī nomainīju pats, bet tā situāciju diez ko neuzlaboja. Labprāt būtu izvēlējies jaunāku oneplus aparātu, bet jauno modeļu cenas no tā atturēja.
    Pavasarī caur darba korporatīvo līgumu par ļoti izdevīgu cenu tiku pie huawei p30. Pēdējais ar google servisiem :) kolosāla kamera un piebāzts ar visādām fīčām… bet šo gan nevarēs saremontēt pats, ja kas atgadīsies.
    3T kā pagaidu variantu atdevu mazajam brālim, bet lieto vēl aizvien un slavē – labākais telefons kāds šim bijis.

    Last edited 3 years ago by Edzikk
    Bleedis
    10.11.2020 10:44

    Noskatījos video…, labi iedvesmoja par šo ražotāju. Pašreiz lietoju Huawei, bet tas sāk skatīties uz nomaiņu. Huawei lauciņš pašlaik nepārliecina, pamazām skatos ar ko aizstāt, šobrīd sāku apsvērt arī OnePlus kandidatūru! Iedvesmojošs video!!!

    Ivars
    10.11.2020 11:34

    One Plus nekad neesmu lietojis.Vismaz viņiem cena ir atbilstoša tam ko tu saņem. Nord izskatās samērā labs telefons, varbūt būs nākotnē…

    Ieva Maskava
    10.11.2020 22:32

    Paldies par apskatu, ļoti ieinteresēji, arī komentāros ir tik daudz lielisku atsauksmju.. Būs jāiegūglē ko vairāk arī par citiem modeļiem. Principā būtu gatava ņemt arī šo, bet vienīgās šaubas pēc šī apskata rada kameras, bet tieši šobrīd tas man ir viens no svarīgākajiem faktoriem.
    Pēdējos gadus 6 lietoju Huawei telefonus, esmu sajūsmā par kamerām, šobrīd vēl man ir P20 un nemaz nemainītu, bet darba vajadzībām nepieciešams kas svaigāks un jaudīgāks. Bet īpaši svarīgi – lai kameras būtu tikpat labas. Kurš modelis varētu tam atbilst? Tās ir manas galvassāpes jau pēdējos pāris mēnešus.

    Roberts Grinbergs
    11.11.2020 12:15

    Ar One Plus pieredzes nav nekādas līdz šim, bet aizvien biežāk tas nonāk manā redzes lokā. Apsveru iespēju iegādāties One Plus 8T.

    Arturs Silanzs
    12.11.2020 11:52

    Vēl nav bijis īpašumā One Plus, bet paziņam ir, un viņs esot ļoti apmierināts ar telefona iegādi, būtu lielisks jaunais telefons jo pašreizējais jau ir diezgan bedīgā stāvoklī. :D

    14.11.2020 19:43

    Šis brends, kurš savos pirmsākumos sevi pozicionēja kā “flagmaņu slepkavu”, vienmēr ir izcēlies ar kvalitatīviem un jaudīgiem aparātiem, žēl tikai, ka arī viņiem cena pamatīgi aug.

    Diāna Domino
    20.11.2020 13:46

    Kāds bija tādā sajūsmā par Oneplus pirmo telefonu, ka man tika piektais Oneplus. Pirmajam bija kolosāls segums , šeit minētis kā stone, neslīdēja ne rokās , ne uz virsmām.

    Reklāma