Web Analytics
More
    Reklāma

    Sonos izziņo savas pirmās bezvadu austiņas – Ace

    Jaunākie raksti

    Jau iepriekš bijām ziņojuši, ka baumu līmenī tiek runāts par zīmola Sonos bezvadu austiņām, un tās beidzot oficiāli atklātas. Tās ir over-ear tipa bezvadu austiņas Sonos Ace.

    Uzņēmumam pēc korona vīrusa pandēmijas tik labi neklājas ar pārdošanas apjomiem, tāpēc bija nepieciešams produkts, ar kuru aptvert plašāku potenciālo pircēju loku. Tas ir bezvadu austiņu tirgus, un pie sava pirmā modeļa Sonos ir strādājis vairākus gadus, kas ir ļāvis paņemt labāko no Apple AirPods Max un Sony WH-1000XM5.

    ReklāmaAdvertisement

    Līdz ar to arī uzreiz ir skaidrs, ka šīs būs premium kategorijas bezvadu austiņas par attiecīgo cenu, bet tas ir Sonos zīmola rokraksts. Dizains tiešām ļoti līdzinās AirPods Max austiņām, jo garuma regulējošie stieņi iznāk to galvas turētāja apakšējās daļas. Tāpat ausu uzgaļus ir iespējams viegli nomainīt ar magnētu palīdzību, tomēr Sonos Ace ir vieglākas par AirPods Max, proti, sver 312g.

    Protams, Sonos šajās austiņās ir iebūvējis savas mūzikas kvalitātes, kuras nodrošina speciālie draiveri. Tās atbalsta gan telpisko skaņu, gan Dolby Atmos, kā arī seko līdz galvas kustībām, lai katru brīdi sniegtu vislabāko skanējumu. Papildu tam pieejama ērta integrācija, kas ar vienu pogas spiedienu ļauj pārslēgties no Sonos tumbas uz austiņām. Protams, šīs austiņas ir aprīkotas ar aktīvo trokšņu slāpēšanu, piedāvājot režīmu, kas ļauj sekot apkārt notiekošajam.

    Ar vienu uzlādi Sonos Ace darbosies līdz 30 stundām, kas ir ierasts ilgums šīs kategorijas austiņām. Ar trīs minūsu uzlādi būs iespējams ielādēt vēl trīs stundu darbības laiku. Kā apgalvo pats Sonos, tad šīs austiņas ir veidotas no viegliem materiāliem, lai nodrošinātu ērtu sajūtu visu izmantošanas laiku. Tāpat skaļruņu daļa lieliski piegulsies dažāda veida ausīm. Labā ziņā, ka austiņām ir dažādas fiziskas pogas, neizmantojot nekādas speciālās vilkšanas un pieskārienu kustības.

    Sonos Ace ir pieejama baltā un melnā krāsā. Kā jau minēju, šis ir premium produkts, un bezvada austiņu cena ir 499 EUR.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma