Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple paaugstina cenas daļai abonēšanas servisu

    Jaunākie raksti

    Reizē ar daudziem jauniem programmatūru atjauninājumiem Apple produktiem tikušas paceltas Apple Music, Apple TV+ un Apple One servisu abonēšanas cenas. Šajā laikā tas gan nav nekāds pārsteigums.

    Palielinājums nebūs drastisks, jo tas būs 1-2 USD vai 1-2 EUR robežās Eiropā. Attiecīgi ASV jaunā Apple Music individuālā plāna abonēšanas maksa tagad būs 10,99 USD vai 7,49 EUR. Uzņēmums joprojām turpinās piedāvāt gan balss plānu, kas noderēs tieši Homepod mini par 4,99 EUR mēnesī un studentiem būs izdevīgāks piedāvājums par 5,99 EUR. Ģimenes plāna jaunā cena ir 16,99 EUR mēnesī.

    Reklāma


    Apple TV+ cena bija diezgan demokrātiska jau pirms tam, proti, 4,99 EUR, bet tagad tā kļūs par 2 EUR dārgāka, sasniedzot 6,99 EUR. Salīdzinot ar citiem video straumēšanas servisiem, tas neliekas tik daudz, tomēr Apple TV+ piedāvājums ir ierobežotāks. Līdzīgs pieaugums arī dolāros, jo ASV jaunā cena būs 6,99 USD mēnesī.

    Trešais serviss, kas saņēmis cenu paaugstinājumu, ir Apple One, kas sevī apvieno iepriekš minētos pakalpojumus, kā arī iekļauj iCloud mākoņpakalpojuma izmantošanu. Šis ir arī viens no jaunākajiem servisiem, kuru piedāvā Apple. Tagad lētākais individuālais plāns maksās 13,95 EUR mēnesī, ģimenei paredzētais 18,95 EUR, bet dārgākais būs Premier plāns par 31,95 EUR mēnesī.

    Iespējams, ka šis solis drīzumā varētu savas cenas varētu likt paaugstināt arī Spotify. Kā norāda Apple, tad cenu pieaugums ir saistīts ar licenču maksu sadārdzinājumu, bet šādi būs iespējams nopelnīt vairāk tieši mūziķiem. Papildu tam uzņēmums strādā pie dažādām inovācijām savos pakalpojumos. Interesanti, ka pagaidām netiek celta iCloud abonēšanas maksa, kuras sākas no 0,99 EUR mēnesī par 50GB ietilpību.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Andris
    26.10.2022 21:56

    Argentīnā Youtube arī palielināja maksu par 2€, gan jau Latvijā arī tuvākajā laikā Youtube palielinās maksu…

    Kristaps
    27.10.2022 09:34

    Music individual 7.49
    apple one 13.95 / family 18.95

    Reklāma