Web Analytics
More
    Reklāma

    Spotify no lietotājiem cenšas iegūt viņu balss ierakstus

    Jaunākie raksti

    Mūzikas straumēšanas serviss Spotify testē jaunu funkcionalitāti, kā lietotājiem paust savas emocijas par klausāmo mūziku. Tā būs ierakstīta balss ziņa, lai izteiktu savu reakciju un emocijas par dažādiem atskaņošanas sarakstiem.

    Jaunā funkcionalitāte šobrīd darbojas testa režīmā, un pagaidām tā pieejama lietotājiem Vjetnamā. Tā ir paredzēta, lai sniegtu vēl vairāk iespējas izteikt savas emocijas par mūziku servisa gala lietotājiem. Pie mūzikas atskaņošanas sarakstiem atradīsies mikrofona ikona, kas ļauj ierakstīt balss ziņu attiecīgajam sarakstam. Pieejamā informācija norāda uz to, ka audio ierakstu varēs veikt vienā piegājienā vai izveidot vairākus atsevišķus ierakstus. Tomēr nebija skaidrs, vai šie ieraksti būs pieejami publiski.

    Reklāma

    Pēc tam veiktos ierakstus varēs atsevišķi redzēt lietotāja profilā. Pagaidām gan pats Spotify pārāk daudz nekomentē šo jauno iespēju, līdz ar to nav precīza informācija par tās darbību. Protams, tiks kontrolēta ierakstītā informācija un tiks dotas vadlīnijas, lai lietotāji neierakstītu kaut ko neatbilstošu un aizskarošu, tādējādi tos pasargājot. Sagaidāms, ka tuvākajā laikā šī iespēja nonāks pie plašāka testētāju loka.

    Acīmredzot Spotify vēlas sniegt vēl plašāku iespēju lietotājiem izteikt un paust savas emocijas, vairs neesot tikai mūzikas straumēšanas serviss, bet savā ziņā arī sociālais tīkls.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma