Web Analytics
More
    Reklāma

    Aicina pieteikties “Magebit IT Bootcamp” e-komercijas apmācībām

    Jaunākie raksti

    No 8. jūlija līdz 19. jūlijam jau trešo gadu norisināsies e-komercijas IT risinājumu izstrādātāja “Magebit” organizētā bezmaksas apmācību nometne “Magebit IT Bootcamp”. Apmācību ietvaros dalībniekiem būs iespēja gūt praktiskas un teorētiskas zināšanas e-komercijas risinājumu izstrādē, kā arī iedvesmoties no nozares profesionāļiem. Apmācību rezultātā katrs no dalībniekiem radīs savu unikālu e-veikalu, kā arī, veiksmīgi izejot apmācības, varēs piedalīties atlasē uz jaunākā Web izstrādātāja darba vakanci.

    “Magebit IT Bootcamp 2024″, sadarbībā ar JPTC, apmācību nometnes laikā dalībniekiem lekcijās un praktiskajās nodarbībās būs iespēja gūt pieredzi interneta veikalu uzbūvē un izstrādē, izmantojot HTML, CSS, JavaScript, PHP un citas programmēšanas valodas, kā arī gūt praktisko pieredzi no e-komercijas profesionāļiem un iepriekšējās nometnes dalībniekiem. Pēc veiksmīgas apmācību apguves nometnes dalībnieki varēs piedalīties arī tālākā atlasē, lai pretendētu uz uzņēmuma Magebit piedāvāto jaunākā Web izstrādātāja (Junior Web Developer) darba vakanci.

    Reklāma

    “Regulāri organizējam dažādus karjeras pasākumus gan mūsu birojā, gan piedalāmies citu organizētajos karjeras pasākumos. Šajos pasākumos un mūsu ikdienas darbā novērojam, ka interese par IT jomu ir ļoti liela un turpina pieaugt. Tādēļ rīkojam šādas bezmaksas nometnes, lai nozares speciālisti varētu dalīties savās zināšanās un pieredzē, un lai interesenti varētu iepazīt IT nozares ikdienu. Pēc iepriekšējo nometņu pieredzes esam secinājuši, ka dalībnieki var kļūt par pilnvērtīgiem IT jomas speciālistiem. Esam arī novērojuši, ka Magebit vārds kļūst arvien atpazīstamāks jauniešu vidū. Šī IT nometne ir lieliska iespēja iepazīt Magebit uzņēmuma ikdienu, kolēģus, darba vidi un uzņēmuma kultūru. Pat ja dalībnieks pēc nometnes nepaliek pie mums kā darbinieks, šī ir iespēja saprast, kā izskatās Magebit un kāda varētu būt potenciālā sadarbība nākotnē.” saka Liene Rubīna “Magebit IT Bootcamp 2024” nometnes vadītāja.

    Kā norāda Liene Rubīna, pēc pagājušā gadā veiksmīgi īstenotās bezmaksas apmācību nometnes “Magebit Bootcamp 2023”, kur teju visi pietiekušies dalībnieki arī veiksmīgi izgāja apmācības un noslēgumā saņēma sertifikātu par apgūtajām zināšanām, darba piedāvājums uzņēmumā Magebit tika izteikts diviem nometnes absolventiem.

    “Esam patiesi apmierināti, ka pēc apmācībām lielākā daļa dalībnieku pieteicās mūsu uzņēmuma piedāvātajai jaunākā Web izstrādātāja vakancei. Dalībnieku lielā interese un pozitīvās atsauksmes bija galvenie iemesli, kāpēc nolēmām organizēt apmācību nometni arī šogad. Šogad vairāki dalībnieki būs tieši no citiem karjeras pasākumiem, tostarp no mūsu Atvērto durvju dienas. Tas sniedz mums lielu gandarījumu, redzot, ka cilvēki vēlas vairāk uzzināt par Magebit iekšējo vidi un darba ikdienu. Mums ir liels prieks par katru jauno kolēģi, kas papildina IT nozares profesionāļu rindas.,” stāsta Liene Rubīna.

    Gandarīts par savu izvēli startēt pagājušā gada nometnē ir arī Maikls Eglītis, kurš šobrīd jau ir pilntiesīgs Magebit darbinieks un savas IT prasmes turpina izkopt kā jaunākais Web izstrādātājs. “Magebit apmācību nometne bija izcila pieredze, piedāvājot teorijas un praktisko nodarbību kombināciju. Nolēmu mainīt savu profesiju un ieiet pilnīgi jaunā nozarē, IT zināšanas ieguvu pašmācības ceļā. Magebit nometne sniedza lielisku iespēju attīstīt esošās prasmes un apgūt jaunas, izmantojot tās reālā praksē. Nometne bija izaicinoša, un uzdevumu izpildē saskāros ar dažādiem šķēršļiem, taču veiksmīgi pabeidzu apmācības un pēc tam pieteicos darbā kā jaunākais WEB izstrādātājs. Magebit mani pieņēma darbā, un nu jau gandrīz gadu strādāju šeit. Ar prieku piedalīšos arī šī gada nometnē, palīdzot jaunajiem dalībniekiem. Esmu pateicīgs par šo iespēju un veiksmīgi mainījis savu karjeru no pilnīgi citas nozares.,” norāda Maikls Eglītis.

    “Magebit IT Bootcamp 2024” nometne norisināsies Magebit ofisā no 8. jūlija līdz 19. jūlijam, un to vadīs Magebit darbinieki un IT jomas speciālisti: programmētāji Edvards Dergačevs un Aleks Grišins, Liāna Rudzīte (Designer), Mārtiņš Balčūns (Product Owner), Elīza Grīnvalde (HR Specialist), kā arī izstrādātājs un pagājušā gada nometnes dalībnieks Maikls Eglītis.

    Visas nodarbības norisināsies angļu valodā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    indriķis
    28.06.2024 16:33

    Kapeikp**ēji. Paņems tavu darbu, pēc tam uzmetīs. Tā top latvijas veiksmes stāsti. Kā tur ir ar krievijas atbalstu? Exposed?

    Kursors.lv
    28.06.2024 20:09
    Reply to  indriķis

    Kādu darbu paņems? Kam paņems darbu?

    Reklāma