Web Analytics
More
    Reklāma

    AGON by AOC ar lepnumu prezentē AOC GAMING C27G4ZXE – izliektu 27 collu FHD monitoru ar 280 Hz atsvaidzi

    Jaunākie raksti

    AGON by AOC ar lepnumu prezentē AOC GAMING C27G4ZXE izliektu 27 collu (68,6 cm) Full HD monitoru, kas pārkāpj ieskaujošas, augstas atsvaidzes intensitātes spēļu robežas. Kā daļa no šajā gadā izziņotā G4 spēļu monitoru klāsta arī jaunais modelis C27G4ZXE ir izstrādāts elegantā slepeno cīnītāju iedvesmotā kantainā dizainā ar 1500R izliekumu un 280 Hz atsvaidzes intensitāti, kas patiks gan spēlētājiem, kuri izvēlas stāstos balstītas kaujas un lomu spēles, gan tiem, kuri dod priekšroku strauja ritma sacīkstēm, simulācijām un šaušanai.

    Elegants dizains modernai spēļu videi

    Modernā dizaina modelis C27G4ZXE ar pelēku un baltu krāsu rakstu lieliski iederēsies jebkurā spēļu vidē. Monitora plānais rāmis un kontūras rada elegantu un pievilcīgu izskatu, līdzinoties slepena iznīcinātāja kontūrām, savukārt vienkāršais un kompaktais statīvs nodrošina stabilu pamatni, papildinot stilu un garantējot vairāk vietas uz galda e-sportu entuziastiem, kuriem nepieciešams aktīvāk kustināt peli vai pārvietot tastatūru. Saderība ar 100×100 VESA stiprinājumu nozīmē, ka C27G4ZXE monitoru varēs ērti uzstādīt uz kronšteina un izmantot kopā ar citiem monitoriem.

    Reklāma

    Aizraujošs 1500R izliekums

    AOC GAMING C27G4ZXE izteiktais 1500R izliekums ir piemērots lietotāja skatam, negatīvi neietekmējot attēlus un nodrošinot patiesi aizraujošu spēles pieredzi. Izliektais ekrāns līdzinās cilvēka acs dabiskajam izliekumam, nodrošinot ērtāku skatīšanas pieredzi ilgstošās spēļu sesijās. Neatkarīgi no tā, vai spēlētājs sēž sacīkšu simulatora kabīnē vai dodas pasaules plašumos, modeļa C27G4ZXE izliekums ļauj vēl vairāk iegrimt spēlē.

    Zibensātra 280 Hz atsvaidzes intensitāte konkurētspējas paaugstināšanai

    Ar iespaidīgo 280 Hz atsvaidzes intensitāti AOC GAMING C27G4ZXE monitors nodrošina netraucētu spēli un iespēju ātri reaģēt, garantējot spēlētājiem konkurences priekšrocības strauja ritma spēlēs. Maksimālajā Overdrive režīmā monitors var sasniegt līdz pat 1 ms GtG reakcijas laika, samazinot pārrāvumu un izplūšanas iespēju. Vēl skaidrākām kustībām modelis C27G4ZXE piedāvā uzlabotu MBR (Motion Blur Reduction) režīmu ar stroboskopisko fona apgaismojumu, nodrošinot nemanāmu pikseļu pāreju un samazinot MPRT (Moving Picture Response Time) līdz 0,3 ms attēliem praktiski bez jebkādas izplūšanas iespējas.

    Full HD izšķirtspēja optimālai veiktspējai

    AOC GAMING C27G4ZXE monitora Full HD izšķirtspēja (1920×1080) sniedz optimālu līdzsvaru starp attēlu dzidrumu un veiktspēju. Šāda izšķirtspēja ļauj pat ar vidēji spēcīgiem grafiskajiem procesoriem sasniegt monitora piedāvāto iespaidīgo 280 Hz atsvaidzes intensitāti vairumā spēļu, lai spēlētāji varētu baudīt C27G4ZXE monitora zibensātro veiktspēju no pirmās dienas bez nepieciešamības pēc augstākās klases aparatūras.

    Augsta kontrasta VA panelis ar HDR10 atbalstu

    Modelim C27G4ZXE ir augsta kontrasta Fast VA panelis ar 4000:1 kontrastu dziļiem melnajiem toņiem un spilgtām krāsām aizraujošai vizuālajai pieredzei. Pateicoties HDR10 atbalstam, monitors var sasniegt plašu spilgtuma un krāsu amplitūdu, izceļot sīkākās detaļas tumšos un gaišos kadros, papildus uzlabojot spēlēšanas kvalitāti.

    Adaptive-Sync tehnoloģija netraucētai spēlēšanai

    Lai novērstu aiztures un ekrāna raustīšanos, AOC GAMING C27G4ZXE monitors atbalsta Adaptive-Sync tehnoloģiju, sinhronizējot monitora atsvaidzes intensitāti ar grafiskā procesora izvadi nevainojamai un plūstošai spēlēšanas pieredzei. Šī tehnoloģija ļauj spēlētājiem baudīt netraucētu spēlēšanu, nebojājot vizuālos artefaktus neatkarīgi no grafiskās kartes.

    Augstas atsvaidzes intensitātes monitori dažādām vajadzībām

    AOC GAMING C27G4ZXE monitors papildina cenas ziņā izdevīgo 280 Hz atsvaidzes intensitātes spēļu monitoru saimi, ko AGON by AOC prezentē šajā vasarā un kas ietver arī turpmāk norādītos modeļus: 27G2ZN3/BK ar plakano 27 collu VA paneli un augstumā regulējamo statīvu un C27G2Z3/BK ar izliekto 27 collu VA paneli un augstumā regulējamo statīvu.

    Cenas un pieejamība

    AOC GAMING C27G4ZXE būs pieejams no 2024. gada jūlija ar 3 gadu garantiju par ražotāja ieteikto mazumtirdzniecības cenu 229,00 €.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Tasesmues
    27.06.2024 08:27

    Reklamēt 27″ FHD monitoru, kur pikseļus ne tikai var redzēt, bet gandrīz pat sataustīt??! 🤷🏻‍♂️ 🤦🏻‍♂️

    Kursors.lv
    27.06.2024 08:35
    Reply to  Tasesmues

    Jā, viņiem daudz visādu modeļu katrai vajadzībai un maciņa biezumam.

    Sergejs
    27.06.2024 09:27

    Ir tāda nianse lasīta ka lai 240Hz nodotu no GPU uz monitoru jau kabeļā garums ir limitēts, kā arī ne katrs DP vai HDMI to spēs. Un pēc kādiem 120-165Hz tie jau ir vairāk tikai cipariņi reklāmas nolūkos nevis kas tāds ko cilvēka acs spēs reāli uztvert.
    Nu un nebūt ne katra GPU spēs tādu atsvaidzi konstanti noturēt (RX 7800 XT un MSI 2k monitors ar 165Hz max nez kāpēc nedzīvo konstanti uz maksimālās atsvaidzes). Tā kā tāds ļoti savdabīgs produkts kura atsvaidze vairāk piestāvētu 3k+ eur sistēmai ar 4080super, bet tādas sistēmas īpašnieks gan jau izvēletos 2-4k monitoru un OLED.
    Pats liekto vairs droši vien neizvēlētos, tomēr kaut kā acis nedaudz pinās, it īpaši kad kāds teksts jālasa. OLED gan tiks iegādāts, kā par nelaimi trāpijās acīs uz plaukta starp diviem labiem IPS/VA – sapratu ka to bildi man vajag🤔
    Tas viss protams ir dziļi personīga pieredze un domas

    Jancis
    27.06.2024 10:11

    AOC būs vēl ilgi jāstrādā marketinga sektorā, lai izdzēstu sajūtu ka viņu monitori ir zemas kvalitātes prece.

    Reklāma