Web Analytics
More
    Reklāma

    Sporta pulksteņu ražotājs Coros ar Dura modeli ienāk velodatoru tirgū

    Jaunākie raksti

    Visai zināmais viedo sporta pulksteņu ražotājs Coros uzsācis piedāvāt savu pirmo velodatoru ar Dura nosaukumu. Coros Dura velodators maksā 289 eiro, tas pie pirmajiem pasūtītājiem nonāks ap 15. jūliju.

    Coros Dura velodators būs tiešs Wahoo un Garmin konkurents, pagaidām gan pirmās apskatu atsauksmes vēsta, ka Coros Dura velodators ir ar būtiski švakāku iespēju klāstu par konkurentu piedāvāto.

    Reklāma

    Coros Dura velodatoram ir 2.7 collu krāsains skārienekrāns, kā arī Bluetooth un ANT+ atbalsts. Datoriņš prot sadarboties ar Komoot, Strava, Training Peaks un Ride with GPS servisiem. Lielākais Coros Dura velodatora pluss varētu būt 120 stundu darbības laiks ar vienu uzlādi. Protams, Coros Dura velodators paļaujas uz Saules enerģijas uzlādi, lai nodrošinātu šādu darbības laiku, bez problēmām tiek apsteigts pat Garmin 1040 Solar, jo Coros Dura ir būtiski lielāks Saules enerģijas panelīša izmērs.

    Interesanti, ka navigācija panākta kopā ar Google Maps, kas varētu Coros Dura velodatoru padarīt interesantu tiem, kuri dodas garākos ceļojumos ar velosipēdu.

    AvotsRoad.cc
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Guntars
    19.06.2024 08:18

    Lūk šādu jau varētu uz testu paņemt. Kādu laiku jau lūkojos uz šiem datoriem. Kā reizi jūlijā paredzēts velo’ceļojums

    Normunds
    19.06.2024 10:17
    Reply to  Guntars

    Konkrētais modelis Coros Dura esot pašreiz vēl ļoti slikti nostrādāts, daudz programmisku kļūdu u.tml. Cena gan plānojas būt daudz labāka nekā līdzīgiem konkurentu modeļiem.

    mbs
    19.06.2024 16:07

    Par līdzīgu cenu var nopirkt Garmin Explore 2 kurš ir daudz labāks par Coros un pilnīgi pietiekams ceļojumiem

    Durka
    19.06.2024 22:43

    Kad šis gļukos vai ko ne tā parādīs varēs sulīgi to nolamāt dzimtajā nosaukumā xD

    Reklāma