Web Analytics
More
    Reklāma

    “Beeline” nācis klajā ar jaunu velo navigatoru, ko novērtēs pat kaprīzākie velobraucēji

    Jaunākie raksti

    Pērnā gada oktobrī Kristaps plašāk apskatīja gadžetu, kas varētu būt visai noderīgs gan velo, gan motobraucējiem. Tas ir uzņēmuma “Beeline” ražotais moto/velo navigators, ko var ērti pielikt pie braucamā stūres un savienojumā ar mobilo telefonu tas rāda maršrutu – nākamo manevru un attālumu līdz tam. Uzņēmums nupat nācis klajā ar jaunās paaudzes velo navigatoru “Velo 2”, kas ticis pie daudz jaunām funkcijām, vienlaikus saglabājot savu oriģinalitāti.

    Beeline moto/velo navigatora apskats

    Reklāma

    Salīdzinājumā ar “Beeline” iepriekšējo navigatoru “Velo” jaunais ticis pie lielāka – 32 mm 200 x 200 TFT LCD ekrāna. Ja iepriekšējais interfeisa ziņā vairāk atgādināja kompasu, “Velo 2” ir pilnīgi jauna detalizēta saskarne, kas sniegs vairāk informācijas. Lietotājs var izvēlēties displeja režīmu, kas parāda ātrumu, nobraukto attālumu, laiku. Papildus tam pieejama arī veikto braucienu vēsture un statistika.

    Vēl viens jaunums – atkarībā no vēlmēm un vajadzībām lietotājs var izvēlēties piemērotāko maršrutu – tāds, kas ir kluss jeb ar mazāk intensīvu satiksmi, aizvedīs līdz galamērķim visātrāk vai arī tādu, kas ir tam visam pa vidu. Savukārt, kad lietotājs jau ir ceļā, ierīce laicīgi parādīs gan pagriezienus, gan informāciju par ceļu un galamērķa virzienu.

    Avots: Beeline

    Tāpat “Beeline” jaunais navigators tics gan pie ūdensizturības, gan triecienizturības. Vēl viena lieta, kas ir svarīga, braucot garākus gabalus – lai navigators ar vienu uzlādi darbotos pēc iespējas ilgāk. Kas attiecas uz “Velo 2”, to var uzlādēt, izmantojot USB-C portu, un viena uzlāde ļauj ierīci droši izmantot vairāk nekā 10 stundas.

    Sporta entuziastiem patiks arī tas, ka “Velo 2” iespējams savienot ar fitnesa lietotni “Strava“. Savukārt datus par maršrutu un vēlamo galamērķi iedos pavadošā “Beeline” lietotne. Ak, jā, cena. Ierīce maksā 95,95 eiro + piegāde uz Latviju ap 18 eiro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jēkabs
    08.06.2022 09:55

    Šis jau pirms kāda laika piesaistīja uzmanību, tikai nevarēju saprast, vai būs arī moto2 vai arī šis pats būs izmantojams uz motocikla (derēs moto savienojumi, būs pietiekoši izturīgs)

    Reklāma