Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft tomēr uz nenoteiktu laiku atliek Recall funkcijas izlaišanu

    Jaunākie raksti

    Pirms pāris nedēļām, kad tika izziņoti ARM procesoru darbinātie Windows datori un mākslīgā intelekta Copilot+ PC programma, viena no interesantākajām funkcionalitātēm bija Recall. Tā visu laiku fonā izseko lietotāju darbībām, pēc tam ļaujot MI uzprasīt konkrētu darbību pagātnē.

    Tomēr pēc pirmajiem Windows Insider Program dalībnieku testiem, atklājies, ka šī iespēja nemaz nav tik droša, sniedzot visai brīvu piekļuvi lietotāju datiem. Pavisam nesen arī ziņojām, ka Windows, reaģējot uz šīm ziņām, veica pakalpojuma uzlabojumus. Taču pēdējā brīdī uzņēmums oficiāli paziņojis, ka pagaidām Recall netiks piedāvāts visiem lietotājiem.

    Reklāma

    Tas noticis burtiski pēdējā brīdī, jo 18. jūnijā gaidāma Copilot+ PC programmas palaišana masveida tirgū kopā ar jaunajiem ARM un Windows darbinātiem portatīvajiem datoriem. Tie gatavojas sastādīt konkurenci gan jaudas, gan efektivitātes ziņā tieši Apple M sērijas procesoriem, kā arī piedāvās ļoti plašu MI funkciju klāstu.

    Taču ne viss šajā jomā ir tik rožaini, un pagaidām Recall būs pieejama vienīgi Windows Insider Program dalībniekiem. Tikmēr Microsoft turpinās uzlabot Recall, lai serviss būtu drošs visiem lietotājiem.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma