Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung oficiāli izziņo Galaxy Watch FE viedpulksteni

    Jaunākie raksti

    Sekojot iepriekšējām baumām, Samsung oficiāli izziņojis jaunu Galaxy Watch FE viedpulksteņa modeli, kas balstīts uz Galaxy Watch4 modeli.

    Viens no lielākajiem uzlabojumiem ir tas, ka jaunais Watch FE modelis aprīkots ar safīra stiklu, bet iepriekš tas bija Gorilla Glass DX+. Galaxy Watch FE būs pieejams vienā izmērā – 40mm. Viedpulksteņa rāmis būs no alumīnija, un saglabāta apaļā forma. Ekrāna izmērs ir 1.2 collas ar izšķirtspēju 396 x 396 pikseļi.

    Reklāma

    Jauno viedpulksteni darbinās Exynos 920 procesors. Tas aprīkots ar 1.5GB RAM, kā arī 16GB iekšējo atmiņu. Enerģiju nodrošinās 247mAh akumulators. Pulksteni darbinās Wear OS operētājsistēmu ar Samsung grafisko One UI 5 Watch interfeisu. Pārējais viss kā jau viedpulkstenim pienākas ar dažādiem sensoriem un savienojumu atbalstu.

    Izskatās, ka šis varētu būt labs viedpulkstenis tiem, kuri ikdienā vēlas pamēģināt šādu nēsājamo viedierīci, bet nav pārāk nopietni un aktīvi sporta datu analizētāji. Klasiskā Galaxy Watch FE cena ir 199 USD, bet LTE versija maksās 249.99 USD. Samsung Latvija veikalā raksta tapšanas brīdīs šis modelis vēl nav publicēts, un nav zināma cena mūsu pusē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma