Web Analytics
More
    Reklāma

    Ford pārvilina citu kompāniju speciālistus, lai izstrādātu plašām masām pieejamu elektroauto

    Jaunākie raksti

    Ford turpina piesaistīt speciālistus no citām kompānijām ar mērķi izstrādāt plašām masām pieejamu, lētāku elektroauto, ziņo autoražotāja pārstāvji. Autoražotājs jau pirms diviem gadiem izveidoja atsevišķu komandu kompānijas iekšienē, kuras uzdevums ir strādāt pie šāda auto.

    Lai arī konkrētā komanda ir skaitliski neliela, Ford vadītājs Džims Fārlijs izteicies, ka tajā strādā labākie elektroauto inženieri pasaulē. Tajā iesaistīti cilvēki, kas iepriekš strādājuši ar Tesla Model Y un arī citos projektos. Ja vēl pirms dažiem mēnešiem tajā strādāja ap 100 cilvēkiem, tad pēc TechCrunch rīcībā esošās informācijas, šī komanda palielinājusies līdz apmēram 300 cilvēkiem.

    Medija rīcībā esošā informācija liecina, ka vismaz 50 cilvēki piesaistīti no elektroauto start-up kompānijas Rivian, vairāk nekā 20 cilvēki pārnākuši no Tesla, tāpat nolīgti cilvēki no Canoo un arī Apple.

    Ford vadītājs Džims Fārlijs iepriekš izteicies, ka galvenā sāncensība būs ar topošo budžeta klases Tesla modeli, kā arī ar lētajiem ķīniešu zīmoliem, kas strauji ienāk Eiropas un Ziemeļamerikas tirgū. Ford izmantoja iespēju un nolīga Rivian inženierus brīdī, kad Rivian ziņoja par darbinieku atlaišanu. Šobrīd turpinās darbs pie jaunās platformas attīstības un autoražotāja pārstāvji izteikušies, ka to varēs izmantot dažādu produktu radīšanai nākotnē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma