Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft izziņo trīs atjauninātas Xbox Series S un Series X videospēļu konsoles

    Jaunākie raksti

    Microsoft salīdzinoši klusām izziņojis trīs atjauninātās Xbox Series S un X spēļu konsoles. Tās nav saņēmušas kādus nopietnus uzlabojumus, bet tie ir vairāk dizainiski izskaistinājumi, tāpēc arī ziņas bez lieka pompoza.

    Gada beigās lietotājiem būs iespējams iegūt baltas krāsas Xbox Series X konsoli, kas vairs nav aprīkota ar disku lasītāju un tiek dēvēta par, tā saukto, digitālo versiju. Tiks saglabāts tas pats kvadrātveida cilindriskais izskats. Šī konsoles versija būs aprīkota ar 1TB ietilpības cieto disku.

    ReklāmaAdvertisement

    Tādu pašu ietilpību saņems arī lētākais Series S modelis, jo tiks piedāvāta baltas krāsas versija ar 1TB ietilpību. Acīmredzot tas tiek darīts ar domu, ka arvien vairāk spēļu paliek ļoti apjomīgas tieši cietā diska ietilpības ziņā.

    Visbeidzot tiks izdota īpaša Xbox Series X versija, kas būs melnā krāsā, ar disku lasītāju un 2TB ietilpību. Visādi citādi šīs konsoles absolūti līdzinās savām priekšgājēju versijām bez citu tehnisko specifikāciju un pat vizuālām izmaiņām, salīdzinot ar samazinātajām Sony PlayStation 5 konsolēm.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KaliLinuxUser
    12.06.2024 13:37

    Tikai nekādu cieto disku tajās konsolēs nav. Viss tiek glabāts mikroshēmās

    REALAIS
    12.06.2024 13:53

    Laba doma izlaist Digital edition Series X. Varēs nolaist cenu un konkurēt labāk ar PS5. It sevišķi pēc labā Xbox Showcase nesen, varētu pacelt pārdošanas nedaudz uz rudens pusi.

    It sevišķi, ka COD Black Ops 6 būs iekš GamePass.

    Jālikvidē paritātes prasījums priekš Series S un vispār būtu labāk visiem. Bet cerams, ka pieminētā nākošā paaudze, pie kuras strādā jau Xbox, ka neiekļaus Series S tipa konsoli.

    Raitis
    12.06.2024 14:07
    Reply to  REALAIS

    Ko Tu te dirs par Series S? Xbox konsole kura 80% ir pārdota Next gen konsole bet Series X 20%.. Statistika un cilvēku atsauksmes, publikācijas pierāda un parāda ka nahren nav vajadzīgs tā Series X, ja principā teju viss tas pats smadzenēs ir S versijai, kura ir dizainiski ne tikai maza un skaisti kompakta Game Pass mašīna , bet arī dizainiski modernāka par X (īpaši baltā versija ar melno ventilatoru). X ir tiem, kam vajag diskdzini, un ir krutākie 4k displeji

    REALAIS
    12.06.2024 15:20
    Reply to  Raitis

    Nu gan tu esi rupjš. Baldurs Gate 3, 3 mēnešus netika izlaists uz Xbox un bija negaidīts playstation Ekskluzīvs uz to laiku, jo Larian Studios mocījās ar spēles optimizāciju uz Series S un paritāti. Microsofts redzot, ka tā spēle ir populārākā spēle, atļāva Larian Studios izmest ārā Couch Co-op mode, kas bija galvenā tehniskā problēma uz vājās konsoles, lai tikai spētu kaut ko ietirgot. Nesen Kingdom Deliverance 2 izstrādātāji nāca klajā, ka spēle ir tikai par 25% lielāka nekā iepriekšējā spēle dēļ tā, ka Series S ir par vāju. Dēļ tā cieš visi uz pilnajm konsolēm. To, ko tu akcentē, ir tas, ka ko sole dēļ lieliskās cenas ir populāra. Dēļ tā, ka tā ir populāra konsole, Xbox izstrādes ir vēl lielāks uzsvars uz Series S vājo performance, kas liedz attīstīt maksimāli spēles. Ieguvēji no tā ir kuri? Tikai Series S. Ja spēle strādā uz Series S, tad slto spēli var viegli pielāgot uz Xbox One konsoles un arī tāpēc vēl joprojām aktīvi izlaiž Xbox One un PS4 spēles. Bet tu te nāc un brauc kaut ko virsū agresīvi. Tehniski spēles netiek attīstītas uz konsolēm pilnā jaudā, jo Series S bremzē to visu. Un vienīgā atšķirība veidojās, ka Series X… Read more »

    Last edited 9 days ago by REALAIS
    lol
    13.06.2024 09:30
    Reply to  Raitis

    Raiti Gobiņ, atslābsti

    Ivars
    13.06.2024 14:46

    Es, laikam, līdz galam nesaprotu, kāpēc atjaunināt bez jebkādiem uzlabojumiem? :) Tirgojam to pašu, tik nosaucam par atjauninātu, lai tie, kam fetišs uz visu jauno, iztērētu naudu?

    REALAIS
    13.06.2024 15:18
    Reply to  Ivars

    Kā bez jebkādiem? Ir digitālā versija Series X. Jaunums, nedaudz lētāk.

    Series S 1TB, līdzšinējo 512GB vietā, nedaudz dārgāk.

    Series X 2TB, līdzšinējo 1TB vietā, dārgāk nekā parastais.

    Jā, nekas īpašs, bet tiem, kuriem vēl nav konsoles, ir iespējas izvēlēties.

    Reklāma