Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft savai Xbox Series X konsolei piedāvās krāsainas “ādiņas”

    Jaunākie raksti

    Jaunākās paaudzes Microsoft spēļu konsole Xbox Series X ir pieejama vienīgi melnā krāsā, bet tā kā spēļu entuziastiem vienmēr ir vēlme pēc speciāliem dizainiem, uzņēmums radījis īpašus konsoles apvalkus.

    Kamēr konkurents Sony savai PlayStation 5 konsolei piedāvā reāli nomaināmas korpusa sānu malas, tikmēr Xbox saņēmis apvalkus. Pēc Microsoft teiktā Xbox lietotājiem nevajadzēs iegādāties speciālās konsoļu versijas, kas nav draudzīgākais variants, domājot par vidi, bet jebkuru Series X konsoli varēs ietērpt dažādos dizainos.

    Reklāma

    Pagaidām ir pieejami trīs apvalki: Starfield, Arctic Camo un Mineral Camo. Kā jau minēju raksta sākumā, tad tās nav nekādas korpusa uzlīmes, bet tiešām stingra materiāli apvalks. To būs jāapliek ap konsoli, sastiprinot ar āķi, lai tas pilnībā apvītos apkārt un būtu cieši piekļauts tai.

    Protams, šis noteikti nav elegantākais risinājums, jo nedaudz palielinās arī konsoles apkārtmēru, un nomaināmas sānu malas noteikti labāk iekļautos kopējā uzbūvē. Jaunie Xbox Series X apvalki būs pieejami no 10. novembra un to cena būs no 44.00 USD.

    AvotsKitguru
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    REALAIS
    26.08.2023 11:50

    Varēja jau ielikt Starfield bildi :)) Ja man būtu Xbox, tad gan es paņemtu to Starfield dizainu

    bobis
    31.08.2023 21:21

    Cerams ka ne tadu daltomismu, ka front mission 1 remake.

    Reklāma