Web Analytics
More
    Reklāma

    Intel aptur 25 miljardu dolāru vērtu ražotnes projektu Izraēlā

    Jaunākie raksti

    Intel vismaz daļēji apturējis Izraēlas ražotnes projektu. Iemesls tiek minēts visai vienkāršs – Intel jārīkojas atbildīgi ar uzņēmumam pieejamo kapitālu. Intel esot prasījis būvniekiem apturēt darbus, bet vienlaikus Intel uzsver, ka Izraēlā vēl arvien turpinās darboties, kā arī 12 000 esošo darbinieku Izraēlā neesot jāsatraucas par uzņēmuma plāniem attiecībā uz biznesa pārcelšanu prom.

    Jāņem gan vērā pēdējo gadu Intel problēmas ar jaunievedumiem (kuru nav), pēdējo pāris mēnešu nespēju sistēmplašu ražotājiem piedāvāt procesoru stabilas darbības tehnisko specifikāciju, kā arī jaunos Windows datorus, ko darbina Snapdragon Arm procesori. AMD pat vairs nav Intel lielākais ienaidnieks, kas daudz norāda uz Intel iekšējām problēmām un citu konkurentu aktivitātēm.

    ReklāmaAdvertisement

    Pagaidām nav skaidrs, kā tieši Intel plāni apturēt jaunās ražotnes būvniecību tiks uzņemti no Izraēlas valdības puses, kas arī šajā projektā solīja ieguldīt vismaz 3.2 miljardus dolāru.

    Intel ir milzīgi plāni attiecībā uz ražotņu veidošanu visā pasaulē. Intel plānos ir Arizonas, Ņūmeksikas, Oregonas un arī Īrijas ražotņu paplašināšana. Tāpat plānos ir jaunu ražotņu būvēšana Ohaio un Vācijā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma