Web Analytics
More
    Reklāma

    “Instagram” plāno ieviest reklāmas, no kurām nevarēs izvairīties

    Jaunākie raksti

    Varētu būt, ka nākotnē reklāmas “Instagram” būs grūtāk ignorēt un tās būs jānoskatās, lai varētu tālāk ritināt draugu publicēto saturu. “Instagram” pārstāvis Metjū Taijs ir apstiprinājis, ka platformā šobrīd tiek testētas jauna veida reklāmas, kuras nevarēs izlaist. “Meta” to sauc par “reklāmas pauzi”. Taijs arī norāda, ka uzņēmums vienmēr pārbauda formātus, kas var būt vērtīgi reklāmdevējiem.

    Daži “Instagram” lietotāji jau ir pamanījuši jaunās reklāmas un zina teikt, ka nav iespējams ritināt garām reklāmai, kamēr nav beigusies “reklāmas pauze”. Ziņots, ka šīs reklāmas pauzes ir dažas sekundes garas, taču nav skaidrs, vai mainītos to garums, ja šī funkcija tiktu oficiāli ieviesta.

    Reklāma

    Reklāmas, kuras nevar izlaist, nav nekāds jaunums. Vairākās platformās, piemēram, “YouTube” tās tiek izmantotas. Tomēr “Instagram” gadījumā tas ir jauns un krietni agresīvāks veids, kā lietotājus piespiest skatīties reklāmas. Jāatzīmē, ka “Instagram” ar šīm reklāmām biežāk eksperimentē savā galvenajā plūsmā, nevis “Reels” vai “Stories” sadaļās.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Dj Bacon
    06.06.2024 11:13

    Būs jau daudzi kuriem pilnīgi vienalga uz tādām reklāmām.
    Man labi, ka jau sen īsti nelietoju Instagram. Tikai turu saziņai. Bet ja māksies virsū ar reklāmām, tad nahrenizēšu no telefona ar to miskasti.

    Krotow
    06.06.2024 16:28
    Reply to  Dj Bacon

    Pievienojos par instagram nelietošanu. Tāda tipa vietnes robežojas ar ekshibicionismu. Pinterest vismaz var elektronikas shēmas atrast. Nahrenizēt bez rūtošanas vienā otrā telefonā varētu būt problēma.

    Biteme
    06.06.2024 16:42
    Reply to  Krotow

    Tu nevēlies parādīt pasaulei, cik veiksmīgs esi un cik interesanta ir tava dzīve? Cik tu esi radošs virtuvē un varošs sporta zālē, cik braši tu vadi ūdensmoci vai cik skaisti riet saule, slēpjoties aiz tava iesauļotā auguma? Nu, vismaz būtu iemetis kādu bildi ar sevi no tālākas vai eksotiskas vietas, lai kaimiņš aiz sienas zin, ka tev iet labāk kā viņam. Ek, negribi tu socializēties…

    Krotow
    06.06.2024 18:09
    Reply to  Biteme

    Varu. Taču kamdēļ man tas būtu jādara?

    Reklāma