Web Analytics
More
    Reklāma

    Noctua vasarai sagatavojis ventilatorus geimeru un konsoļu dzesēšanai

    Jaunākie raksti

    Stāsts par Noctua galda ventilatoriem ir gana garš. Vēl Computex 2019 parādītais galda ventilatora prototips paļāvās uz Noctua NF-A12x25 datoru dzesēšanas ventilatoru, kas ir parasta 120 mm ventilators ar līdz 2000 apgriezieniem minūtē un PWM kontroli. Tikai šobrīd pie pircējiem sāks nonākt pirmie jaunie Noctua galda ventilatori.

    Noctua HOME sērijā tiek piedāvāti visai interesanti, bet nenoliedzami dārgi datorlietotāja aksesuāri. Noctua NV-FS1 pamatā ir NF-A12x25 PWM 120 mm ventilators ar NV-AA1 gaisa plūsmas novadītāju un NA-FC1 ventilatora griešanās ātruma regulētāju. To visu notur metāla NV-FM1 kāja, kas ļauj ventilatoru pavērts vēlamā virzienā. Šis viss komplekts maksā 100 eiro, to jau var atrast Eiropas Amazon veikalos.

    ReklāmaAdvertisement

    Ierīču dzesēšanai izveidots Noctua NV-FS2 modelis, ko var piestiprināt pie mājas skaņu tehnikas, spēļu konsolēm, ārējiem cietajiem diskiem un citām iekārtām, kas mēdz vasarās uzkarst. Arī te atradīsi speciālu ventilatora adapteri, ventilatora griešanās ātruma kontroles ierīci un vadus. Šis komplekts maksā 80 eiro.

    Noctua HOME sērijā ir arī citi aksesuāri, kas ļauj jau esošus ventilatorus pielāgot mājas vajadzībām.

    AvotsGuru3d
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma