Web Analytics
More
    Reklāma

    “Instagram” līdzdibinātājs kļuvis par “Anthropic” produktu vadītāju

    Jaunākie raksti

    Nupat “Google” un “Amazon” atbalstītais uzņēmums “Anthropic” paziņoja, ka tā mākslīgā intelekta (MI) čatbots “Claude” beidzot pieejams arī Eiropā. Dažas dienas vēlāk uzņēmums informējis, ka par jauno produktu vadītāju iecēlis “Instagram” līdzdibinātāju Maiku Krīgeru (Mike Krieger).

    Krīgera darba pienākumos ietilps “Anthropic” produktu inženierijas, pārvaldības un dizaina uzdevumi. Šis būs ļoti atbildīgs darbs, jo uzņēmums pašreiz strādā pie tā, lai paplašinātu savu MI lietotņu klāstu un piedāvātu plašākai auditorijai savu MI tehnoloģiju “Claude”. Papildus uz patērētājiem vērstiem projektiem, piemēram, nesen izlaistajai “Claude” mobilajai lietotnei, Krīgers būs atbildīgs arī par “Anthropic” risinājumiem, kas domāti uzņēmumiem.

    Reklāma

    Krīgera zināšanas produktu izstrādē varētu sniegt vērtīgu pieredzi “Anthropic”, kas koncentrējas uz lietotāju orientētu MI risinājumu izveidi. Tāpat Krīgera iecelšana par produktu vadītāju varētu būt stratēģisks solis, ņemot vērā “Anthropic” vēlmi izstrādāt tehnoloģiju biznesa lietojumprogrammas, fokusējoties uz darba vietas risinājumiem.

    Jāpiezīmē, ka Krīgers kopā ar otru “Instagram” līdzdibinātāju Kevinu Šistromu pameta “Instagram” 2018. gadā. Savukārt 2023. gadā viņi kopīgi izlaida rīku “Artifact”, kas izstrādā ieteikumu sistēmas, kuras ļauj apkopot un ieteikt ziņu rakstus, tēmas un autorus utml.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma