Web Analytics
More
    Reklāma

    Iespējams, noplūduši gaidāmo Pixel 9 modeļu attēli

    Jaunākie raksti

    Google neskopojas ar baumu piegādi, jo jau vairākus mēnešus pirms potenciālās jauno Pixel 9 sērijas viedtālruņu izziņošanas, parādījušies to attēli.

    Kaut gan Google šī nebūtu pirmā reize ar laicīgu ierīču izskata publiskošanu, tomēr tie ir aptuveni pieci mēneši pirms oficiālās izziņošanas oktobrī. Iespējams, ka šogad Pixel 9 līnija varētu tikt izziņota ātrāk nekā gaidīts. No vizuālā attēlojuma lielākais jaunums ir mazāka izmēra Pixel 9 Pro modelis.

    Reklāma


    Tas nozīmē, ka mazāka izmēra Google viedtālrunis saņems labāko kameru sistēmu, kādu piedāvā uzņēmums. Proti, tas būs aprīkots ar trim kamerām. No Pixel 9 tas atšķirsies ar to, ka tam papildu klāt nāk treša telefoto kamera. Tāpat redzams, ka aizmugurējā kameras līnija vairs nav visā telefona platumā, bet gan no malām ir atstāti pāris milimetri.

    Tomēr tik un tā ir saglabātas ierastās Pixel telefonu dizaina iezīmes, kas to atšķir no konkurentiem Apple un Samsung. Vismaz uz ātro vizuālo salīdzinājumu, tad Pixel 9 Pro XL izskatās pat nedaudz lielāks par 6.7 collu iPhone 15 Pro Max modeli.

    Avots: Rozetked
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Puteklis
    17.05.2024 11:43

    Man pašam jau gadu ir Pixel 7 modelis un neko sliktu par šo telefonu nevaru teikt. Ātra un tīra android pieredze, lieliskas kameras, šādas tādas AI fīčas, varbūt ne tik plašas kā Pixel 8 modeļos, bet visas pamata funkcijas strādā. Ne reizi nav pievīlis, uzkāries vai kaut kā nepildījis funkcijas.

    Manuprāt, Google Pixel telefoni ir nenovērtēti un man lielākās problēmas sagādāja piemērota vāciņa atrašana, jo Latvijā šie aksesuāri ir retums, bet pats telefons ir lielisks.

    Pēc iegādes apmēram nedēļu vai divas prasīja viedā akumulatora paradumu analīze telefonā un pēc tam, normāli lietojot, nekad neesmu palicis vakarā ar tukšu bateriju. Pagājušajā gadā vēl bija problēma ar 5G internetu, jo nebija oficiāla atbalsta, taču nu arī vairs tā nav problēma. Ļoti pieļauju, ka nākamais telefons arī būs no Google.

    Reklāma