Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple joprojām tirgo vairāk nekā pirms 10 gadiem izziņotus produktus

    Jaunākie raksti

    Apple iPhone tikai pagājušajā gadā beidzot tika aprīkots ar USB-C pieslēgvietu, tikmēr Apple mājaslapā joprojām iespējams iegādāties produktus, kas tikuši izziņoti un nav atjaunoti vairāk nekā 10 gadus.

    Šobrīd aktuālais vecākais jaunais produkts varētu būt AirPods Max bezvadu austiņas, taču Apple piedāvājumā ir jau 2008. gadā izlaistais ārējais disku lasītājs. SuperDrive lasītājs tika izziņots reizē ar MacBook Air datoru, kas vairs nesaņēma iebūvētu disku lasītāju. Tagad varam nostaļģiski atskatīties uz tiem laikiem, kad portatīvajos datoros varēja ievietot CD diskus, kā arī tie bija ļoti biezi.

    Lai izmantotu šo ārējo disku lasītāju, būs nepieciešama arī pāreja no USB-A uz USB-C pieslēgvietu. SuperDrive iespējams iegādāties par 89 EUR. Paturpinot par pieslēgvietām, tad Apple joprojām tirgo speciālu MagSafe pārveidotāju, kas ļauj izmantot vecās paaudzes Thunderbolt displeja lādētāju ar iepriekšējās paaudzes MacBook Air un MacBook Pro datoriem.

    Tāpat joprojām ir iespējams iegādāties veco uzlādes kabeli, ar kuru lādēja pirmos iPhone viedtālruņus. Kā arī vēl tajā ērā, kad iPhone bija aprīkots ar 3.5mm pieslēgvietu, Apple tirgo savas klasiskās baltās EarPods austiņas. To cena ir 19 EUR, un interesanti, ka arī ar USB-C pieslēgvietu aprīkotās austiņas maksā tikpat.

    Nedrīkst aizmirst par ikoniskajiem Mac Pro datora riteņiem, kas bija speciāli izlaisti, lai ērtāk pārvietotu Apple darbstaciju. To cena ir 849 EUR, kas ļautu iegādāties arī kādu lietotu un vēl aktuālu zīmola portatīvo datoru.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    05.01.2024 10:49

    Ārējais disku lasītājs patiesībā izskatās simpātisks. Jautājums tikai kur vēl to atbalsta ārpus Apple datoriem. Varētu hohmas pēc paņemt :)

    Elektriķis
    05.01.2024 13:18
    Reply to  Krotow

    Tiešām jāpaņem. Vai kāds zina, kā ir ar DVD disku skatīšanos un dažādajām zonām?

    Slapjais Bebrs
    05.01.2024 16:12

    “Vecs” nenozīmē, ka nelietojams.
    Jebšu citiem vārdiem – neredzu neko nosodāmu, ka tiek piedāvāts iegādāties šādu cd/dvd ierīci.

    REALAIS
    05.01.2024 17:05

    Man uzreiz nāk prātā Logitech Z906 5.1. Drīz jau būs 13 gadi riņķī šim produktam un tik un tā tirgojas labi, cena arī tik pat liela kā pirms desmitgades. Dažas lietas vienkārši strādā un nav ko tur mainīt.
    Man pašam personīgi tāds ir jau 3.gadu.

    Last edited 3 months ago by REALAIS
    Spotylv
    06.01.2024 04:29
    Reply to  REALAIS

    Pats uz ziemassvētkiem, tādu sev uzdāvināju. Tagad ne tikai klausos mūziku, bet arī kaifoju no tā uz ko viņš ir spējīgs. 😁

    freelife
    06.01.2024 02:07

    Tā arī pēc raksta nesapratu, kurš produkts ir ticis izziņots pirms tiem 10 gadiem??

    Alberts Kviesis
    06.01.2024 05:35
    Reply to  freelife

    Apple iPhone tālrunis, AirPods bezvadu austiņas, SuperDrive ārējais disku lasītājs un MacBook Air dators. Četri

    Biteme
    06.01.2024 09:51

    MS tirgo pirms 39 gadiem izlaistu (ne tikai izziņotu) produktu.

    Reklāma