Web Analytics
More
    Reklāma

    AirJet ir maza izmēra dzesēšanas sistēmas, kas ļauj MacBook Air sasniegt MacBook Pro jaudu

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums Frore ir radījis īpašu dzesēšanas sistēmu AirJet, kas ļauj MacBook Air modeli atdzesēt tā, lai tā jauda līdzinātos līdzīgam MacBook Pro modelim.

    Runa ir konkrēti par 15 collu MacBook Air modelis, kas aprīkots ar M2 procesoru, salīdzinot ar 13 collu vecā dizaina MacBook Pro. Abi divi datori ir aprīkoti ar identisku M sērijas procesoru, tomēr Pro modeļa ventilatori spēj nodrošināt lielāku jaudu tajos brīžos, kad tiek darbināti nopietni procesi.

    Šeit talkā var nākt AirJet dzesēšanas sistēma, ar kuru aprīkots MacBook Air portatīvā datora modelis. Šo mazo ierīci saņēmušais dators ir spējīgs sasniegt līdzīgus rezultātus Cinebench sintētiskajos testus, salīdzinot ar MacBook Pro modeli.

    AirJet ir plāns dažādu materiālu apkopojums, kas nodrošina membrānu vibrāciju. Tos var izmantot, lai radītu pretspiedienu, kas ļauj pārvietot gaisu noteiktā virzienā, tādējādi to ievelkot un iespiežot. Sistēma veic tādu pašu darbu kā parasts klēpjdatora ventilators, taču tas aizņem daudz mazāk vietas un patērē daudz mazāk enerģijas.

    Uzņēmuma mērķos ir prezentēt savu produktu lielajiem portatīvo datoru ražotājiem, potenciāli nākotnē tos aprīkojot ar savu risinājumu. Tā varētu būt maza izmēra alternatīva portatīvajiem datoriem, sniedzot vietu papildu komponentēm.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    29.11.2023 08:55

    Lainusam LTT bija par šo video, tur viss nav tik rožaini. Procesā tiek uzņemti MB Air skaļruņi, ventilatoriem vajag ārējo USB barošanu un beigās arī MB Air tastatūra nestrādās. Laikam arī kaut kādus 300 mikornus no korpusa apakšējā vāka nācās novīlēt droši vien ar kādu 100 000 eur vērtu frēzi.

    Biteme
    29.11.2023 10:10

    Jautājums no zāles – ja garantijas laikā izmantojot šo uzparikti, kaut kas atlieksies (pat nesaistīts ar cpu) – Apple tak spiedīs uz “patvaļīgu iejaukšanos konstrukcijā” lai atteiktu garantijas remontu?

    Kursors.lv
    29.11.2023 10:17
    Reply to  Biteme

    Pieņemu, ka, jā. Nu tas būtu loģiski.

    Reklāma