Web Analytics
More
    Reklāma

    Oktobra beigās varētu tikt izziņoti jauni Apple Mac datori

    Jaunākie raksti

    Šī gada oktobris ir ļoti pretrunīgs saistībā ar baumām par jauniem Apple Mac datoriem. Ja ar iPhone viss bija kā ierasts, kad septembrī tika izziņoti jaunie iPhone 15 modeļi, tikmēr Mac datoru segmentā jaunumi vēl varētu tikai sekot.

    Lielākā neskaidrība ir tā, vai šajā gadā ieraudzīsim atjauninātu iMac datora modeli, kas tika prezentēts 2021. gadā. Analītiķi no Bloomberg pauž viedokli, ka jauns iMac dators tiks izziņots pašās oktobra beigās – 30. vai 31. datumā. Diezin vai tas būs aprīkots ar nākamās paaudzes Apple M3 procesoru, bet jaunais iMac saņems M2 procesoru, ar kuru ir aprīkoti citi Apple datori.

    Joprojām tiks saglabāts ierastais 24 collu izmērs, arī šajā specifikācijā nav gaidāmas izmaiņas. Tikmēr lielāku 32 collu modeli varēu ieraudzīt nākamajā vai aiznākamajā gadā. Tāpat tiek baumots, ka jauninājumus saņemtu arī MacBook Pro modeļi, bet tas varētu būt nedaudz par agru, jo joprojām nav izziņots bāzes M3 procesors.

    Ja oktobra beigās tiks prezentēts jaunais iMac, tas būs otrais Apple produktu jaunums šajā mēnesī, jo pagājušajā nedēļā uzņēmums izziņoja jaunu Apple Pencil digitālo zīmuli, kas tagad aprīkotss ar USB-C uzlāddes pieslēgvietu.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma