Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple izziņo jaunu un lētāku Apple Pencil modeli ar USB-C uzlādi

    Jaunākie raksti

    Vakardien savā ziņu sadaļā Apple izziņojis jaunu Apple Pencil modeli, kas būs lētāks, salīdzinot ar pirmās un otrās paaudzes modeļiem, bet būs ar ierobežotu funkcionalitāti.

    Jauno Apple Pencil īsti nevar saukt par trešās paaudzes modeli, jo tā funkcionalitāte nebūs tik plaša, kā arī dizainiski tas līdzinās otrās paaudzes Apple Pencil. Vienīgā izmaiņa ir tās galā iebūvēta USB-C pieslēgvieta, ar kuras palīdzību digitālo zīmuli varēs uzlādēt un savienot ar iPad planšetdatoru.

    Savienošanas moments mani joprojām dara nedaudz bažīgu, jo daļēji saprotu, ka būs jāizmanto USB-C kabelis, lai to lietotu. Taču domāju, ka šajā gadījumā runa ir par pirmreizējo savienošanos ar iPad, lai pēc tam to lietotu bez kabeļa. Ja tomēr tā nav, tad jaunais risinājums neliekas diez ko ērts ikdienas lietošanā.

    Avots: Apple

    Jaunais Apple Pencil joprojām piestiprināsies pie iPad sānu malas ar magnētu palīdzību. Tāpat tam būs ļoti zema aizture un to būs ērti lietot arī slīpā veidā, tomēr šis modelis nav aprīkots ar spiediena sensoru. Līdz ar to nevarēs uzvilkt biezākas līnijas, Apple Pencil stingrāk spiežot uz ekrāna. Papildu nebūs iespējams mainīt zīmēšanas rīkus, divreiz nospiežot uz zīmuļa.

    Acīmredzami šī ir vienkāršāka versija, kas noderētu lielākajai daļai lietotāju, kas vienkārši veic pierakstus. Līdz ar to jaunā Apple Pencil cena ir letāka, salīdzinot ar priekšgājējien, un tas maksās 99 EUR. Digitiālais zīmulis sadarbosies ar tiem iPad, kuri ir aprīkoti ar USB-C pieslēgvietu.

    AvotsApple
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Janis
    19.10.2023 23:15

    Gan jau tā pat, kā peli, uztaisīs galīgi neērtu.

    Reklāma