Web Analytics
More
    Reklāma

    “Microsoft Copilot” čatbots “Android” ierīcēs tagad pieejams atsevišķā lietotnē

    Jaunākie raksti

    Laikos, kad savu mākslīgā intelekta (MI) čatbotu cenšas uztapināt katrs sevi cienošs tehnoloģiju milzis, “Microsoft” turpina saglabāt augstu konkurences līmeni, uzlabojot savu “Copilot” robotu un paralēli tam nodrošinot tā lielāku pieejamību. Tieši tāpēc “Microsoft” nesen palaidis “Copilot” lietotni, kas sākotnēji būs pieejama “Android” lietotājiem.

    Lietotne atrodama “Google Play Store”, piedāvājot piekļuvi “Microsoft Copilot” robotam bez nepieciešamības izmantot “Bing” lietotni. Zinošākie stāsta, ka jaunā lietotne “Android” ierīču īpašniekiem pieejama jau nedēļu, taču “iOS” versija pagaidām vēl nav izlaista. Tikmēr tīmekļa versijā to var ikviens izmantot.

    Reklāma

    “Copilot” lietotne daudz neatšķiras no “OpenAI” izstrādātā robota “ChatGPT” lietotnes. Tā dod iespēju sazināties dažādos veidos ar čatbotu, ģenerēt attēlus, izmantojot “DALL-E 3“, izveidot tekstus e-pastiem, dokumentiem. Tāpat “Copilot” lietotājiem tiek nodrošināta piekļuve “GPT-4” MI modelim, kas ir maksas ekstra “ChatGPT” lietotājiem.

    Avots: Microsoft

    Jāpiezīmē, ka “Copilot” “Android” lietotnes palaišana notiek nedaudz vairāk kā mēnesi pēc tam, kad “Microsoft” pārdēvēja “Bing Chat” par “Copilot“.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma